Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τον… ξέρανε!

Σούπερ Λιγκ: Τον… ξέρανε!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2015 21:30
Με γκολ του Βέλλιου (23’) ο Ηρακλής κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στο «Καυτανζόγλειο» και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 107 χρόνια από την ίδρυσή του! Ντεμπούτο με ήττα για Στραματσιόνι και Εσιέν.

Το ντεμπούτο του Ανδρέα Στραματσιόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού συνδυάστηκε με ήττα, αφού οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 1-0 από τον Ηρακλή στο «Καυτανζόγλειο» και έχασαν νέο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.

Οι «πράσινοι», έχοντας βασικό τον Μίκαελ Εσιέν (έβγαλε ενενηντάλεπτο στο ντεμπούτο του), πραγματοποίησαν προβληματική εμφάνιση, παρουσίασαν ξανά μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και γνώρισαν την ήττα από τον Ηρακλή, ο οποίος πήρε σπουδαία νίκη μία μόλις ημέρα πριν τα 107α του γενέθλια.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και στο 15ο λεπτό είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα. Ο Μπουλούτ έφυγε στην πλάτη του Πράνιτς, όμως το σουτ του Αυστραλού κατέληξε άουτ.

Το υψηλό πρέσινγκ από τους παίκτες του Παπαδόπουλου δυσκόλευε αρκετά τους «πράσινους» και στο 23’ ο «Γηραιός» κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τρομερό γκολ του Βέλλιου. Ο Έλληνας άσος ξέφυγε με ωραία προσποίηση από τον Σάντσεθ και στη συνέχεια έστειλε με σουτ τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Στιλ!

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απαντήσει και στο 29’ είχε πολύ καλή στιγμή με τον Καρέλη, ο οποίος πήγε να κρεμάσει τον Χουάντερσον, χωρίς αποτέλεσμα. Η ομάδα του Στραματσιόνι ήταν ασύνδετη και προσπαθούσε να βρει τους Μπεργκ και Καρέλη με βαθιές μπαλιές, κάτι που δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Ο Ηρακλής δεν απειλήθηκε ξανά μέχρι το ημίχρονο και στο 38’ θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ με τον Ρομάνο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ μετά από τρομερό τακουνάκι του Βέλλιου.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά και στο 49' έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν το σουτ του Καρέλη από το ύψος της περιοχής πέρασε ξυστά δίπλα από το δοκάρι. Ο Στραματσιόνι έριξε στο ματς τον Νίνη και οι «πράσινοι» προσπάθησαν να απαντήσουν, όμως ο Ηρακλής ήταν εξαιρετικός ανασταλτικά.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν και ο Ηρακλής πήρε σπουδαία νίκη, την 3η του στο φετινό πρωτάθλημα. Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την 3η ήττα του στο πρωτάθλημα και πλέον κινδυνεύει να βρεθεί πολύ πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, την ώρα που εκκρεμεί και η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λιγκ σχετικά με τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.