Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άλωσε το Περιστέρι ο Πανθρακικός

Σούπερ Λιγκ: Άλωσε το Περιστέρι ο Πανθρακικός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2015 17:12
Ο Πανθρακικός πανηγύρισε την πρώτη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς για τον Τραϊανό Δέλλα.

Έπειτα από 12 αγωνιστικές, ο Πανθρακικός γεύτηκε τη χαρά της νίκη! Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πέρασε με 2-1 από την έδρα του Ατρόμητου και πήρε μεγάλη ανάσα στη μάχη για την παραμονή.

Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας στο πρώτο μέρος. Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Πανθρακικού, που έκλεινε σωστά τους χώρους.

Οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να ρισκάρουν στα τελευταία λεπτά και δικαιώθηκαν. Στο 40’ ο Γκορμπούνοφ απόκρουσε με τα ακροδάχτυλα το σουτ του Χαβίτο και ένα λεπτό μετά ο Μελίσσης εκμεταλλεύτηκε το σουτ του Ποτουρίδη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, «γράφοντας» από κοντά το 1-0.

Ίδια εικόνα στο δεύτερο μέρος, με τον Ατρόμητο να πιέζει για το γκολ αλλά να μην βρίσκει λύσεις. Ωστόσο στο 78’ ο Ναπολεόνι κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσα με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά και τη βοήθεια της τύχης, καθώς η μπάλα χτύπησε στο τοίχος και μπέρδεψε τον Πασχαλάκη.

Η απάντηση του Πανθρακικού ήρθε σχεδόν άμεσα, αφού στο 81’ ο Ντιγκινί πήρε τη μπάλα στην αντεπίθεση, πέρασε τον Γκορμπούνοφ, και έδωσε έτοιμο γκολ στον επερχόμενο Ηλιάδη.

Ο Ατρόμητος πίεσε για την ισοφάριση και είχε δύο μεγάλε ευκαιρίες με Κούρο και Μαρσελίνιο. Το 2-1 όμως έμεινε μέχρι το φινάλε και οι Περιστεριώτες μετρούν πλέον πέντε ισάριθμες ήττες στην έδρα τους.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα έμεινε στους εννέα βαθμούς και βρίσκεται μόλις στο +2 από τον ουραγό Πανθρακικό, ο οποίος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.