Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Ούτε τώρα ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Ούτε τώρα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2015 00:03
Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ακόμα μια απογοητευτική εμφάνιση και έμεινε στο 0-0 με την Καμπάλα στην Τούμπα, μένοντας χωρίς νίκη για 5ο παιχνίδι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά έμεινε στο 0-0 με την Καμπάλα στην Τούμπα και ολοκλήρωσε τα εντός έδρας παιχνίδια του στη φάση των ομίλων χωρίς νίκη.

Οι Θεσσαλονικείς, που γνώριζαν ότι δεν είχαν μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση μετά τη νίκη της Κράσνονταρ, πραγματοποίησαν προβληματική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας μόλις μια καλή στιγμή στο 44'. Ο Πέλκας εκτέλεσε το φάουλ, όμως Μπερμπάτοφ και Μακ δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στον αντίποδα, η Καμπάλα «άγγιξε» το γκολ στο 13ο λεπτό, έχοντας σημαντική στιγμή με σουτ του Αντόνοφ από το ύψος του πέναλτι (απόκρουσε ο Γλύκος).

Ο «δικέφαλος» του Βορρά μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 59’ θα μπορούσε να σκοράρει, όμως ο νεοεισελθόντας Σάμπο δεν κατάφερε να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση, μετά από πάσα του Μπερμπάτοφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βούλγαρος επιθετικός αντικαταστάθηκε στο 71’ από τον Μυστακίδη και πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια, όντας εκνευρισμένος από την επιλογή του Τούντορ!

Οι γηπεδούχοι έψαχναν το γκολ και είχαν καλή στιγμή στο 64’ με σουτ του Ροντρίγκες (λίγο άουτ), ενώ στο 85’ ο Τζιόλης είχε διπλή ευκαιρία για να σκοράρει. Η απάντηση της Καμπάλα ήρθε στο 89’, με τον Γλύκο να κάνει σπουδαία επέμβαση σε εξ επαφής πλασέ του Ζεκ. Το 0-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και η Καμπάλα διατήρησε το αήττητο κόντρα σε ελληνικές ομάδες (Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ).

«Πάρτε το πρέφα, πάρτε το πρέφα, εμείς θα πάρουμε το Κύπελλο UEFA» φώναζε ειρωνικά ο κόσμος του ΠΑΟΚ λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.

Βαθμολογία:


1. Κράσνονταρ 10
2. Ντόρτμουντ 10
3. ΠΑΟΚ 4
4. Καμπάλα 2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.