Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλείστηκε μέσω… Ρωσίας ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλείστηκε μέσω… Ρωσίας ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2015 20:00
Με πέναλτι του Μαμάεφ στο 2ο λεπτό, η Κράσνονταρ κέρδισε με 1-0 την Ντόρτμουντ στην Ρωσία και προκρίθηκε στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ αφήνοντας τον ΠΑΟΚ εκτός συνέχειας.

Τις μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ έχασε οριστικά ο ΠΑΟΚ. Η Κράσνονταρ κέρδισε με 1-0 την Ντόρτμουντ στην Ρωσία και την έπιασε στους 10 βαθμούς, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ.

Πριν καν συμπληρωθούν 30 δευτερόλεπτα αγώνα, ο Χούμελς ανέτρεψε τον Μαουρίτσιο Περέιρα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι εις βάρος της Ντόρτμουντ. Ο Μαμάεφ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και σημείωσε το πιο γρήγορο γκολ στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, «γράφοντας» το 1-0 για τους Ρώσους.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε μονόλογο της Ντόρτμουντ, η οποία είχε τρία δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες για να φέρει το σκορ στα ίσα. Το 1-0 όμως έμεινε μέχρι το φινάλε και η Κράσνονταρ έγινε η πρώτη ομάδα τη φετινή σεζόν που κράτησε ανέπαφη την εστία της κόντρα στους Βεστφαλούς.

Με τη νίκη, η ρωσική ομάδα έφτασε τους 10 βαθμούς (όσους έχει και η Ντόρτμουντ) και θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου εφόσον κερδίσει την Καμπάλα την τελευταία αγωνιστική.

Η βαθμολογία:


1. Κράσνονταρ 10
2. Ντόρτμουντ 10
3. ΠΑΟΚ 3
4. Καμπάλα 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.