Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι της πρώτης θέσης η Γιουβέντους

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε το ντέρμπι της πρώτης θέσης η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2015 00:22
Με γκολ του Μάντζουκιτς (18’), η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο Τορίνο και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά του ομίλου. Προβάδισμα για το Γιουρόπα η Γκλάντμπαχ, 4-2 η Σεβίλλη.

Η Γιουβέντους κέρδισε για δεύτερη φορά την Μάντσεστερ Σίτι, αυτή τη φορά με 1-0 στο Τορίνο, με αποτέλεσμα να πάρει το προβάδισμα για την πρώτη θέση του ομίλου.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και στο 15’ ήρθε η πρώτη φάση του ματς, με το σουτ του Τουρέ να φεύγει λίγο άουτ. Τρία λεπτά η Γιουβέντους κατάφερε να σκοράρει με τον Μάντζουκιτς, ο οποίος ξέφυγε από τον Οταμέντι και «έγραψε» το 1-0. Την ασίστ έδωσε ο Σάντρο, ωστόσο το μισό γκολ ανήκει στον Πογκμπά, ο οποίος έκανε κούρσα 65 μέτρων!

Μάντζουκιτς (28’) και Λιχτστάινερ (42’) είχαν καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ, ενώ στο 43’ η Σίτι «άγγιξε» την ισοφάριση, όμως ο Αγκουέρο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπουφόν σε τετ-α-τετ.

Ο καλός ρυθμός συνεχίστηκε στην επανάληψη, όπου οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές στιγμές για να σκοράρουν. Στο 53’ η κεφαλιά του Φερνάντο χτύπησε στο δοκάρι του Μπουφόν, ενώ τρία λεπτά μετά ο Στουράρο ισοφάρισε τα… δοκάρια, χάνοντας την ευκαιρία για να «γράψει» το 2-0.

Στο 78’ ο Μοράτα έκανε τρομερή κούρσα και βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Χαρτ, ωστόσο αντί να δώσει στον αμαρκάριστο Ντιμπάλα προτίμησε να σουτάρει, με τον Άγγλο γκολκίπερ να βγάζει με το πόδι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Σίτι έφτασε μια «ανάσα» από το 1-1, όμως ο Στέρλινγκ δεν κατάφερε να ευστοχήσει από το ένα μέτρο, στέλνοντας τη μπάλα στα πόδια του Μπαρτσάλι!

Στα υπόλοιπα λεπτά η Γιουβέντους διατήρησε το υπέρ της προβάδισμα και κατάφερε να προσπεράσει την Μάντσεστερ Σίτι στην βαθμολογία, όντας πλέον το φαβορί για την πρώτη θέση.

Προβάδισμα για Γιουρόπα η Γκλάντμπαχ


Στο άλλο παιχνίδι, η Γκλάντμπαχ πήρε εντυπωσιακή νίκη με 4-2 κόντρα στην Σεβίλλη και πήρε το προβάδισμα για την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Γερμανοί ήταν καταιγιστικοί, δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες και πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων! Στο 29’ ο Στιντλ σκόραρε από κοντά και στο 68’ ο Τζόνσον «έγραψε» το 2-0 με ωραίο σουτ. Δέκα λεπτά μετά ο Ράφαελ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ η απάντηση της Σεβίλλη ήρθε στο 82’ με τρομερό τσίμπημα του Βιτόλο προ του Ζόμερ.

Ένα λεπτό μετά η Γκλάντμπαχ πήρε ξανά προβάδισμα τριών τερμάτων με μακρινό σουτ του Στιντλ ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Μπανέγκα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Γκλάντμπαχ έφτασε τους 5 βαθμούς και προσπέρασε τη Σεβίλλη (έχει 3), που μετράει τέσσερις σερί ήττες, μετά τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στους Γερμανούς (3-0).

Την τελευταία αγωνιστική η Γκλάντμπαχ αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» ενώ η Σεβίλλη υποδέχεται την Γιουβέντους. Θα πρέπει να σημειωθεί πως σε περίπτωση ισοβαθμίας, οι Ανδαλουσιανοί θα πάνε στο… αγαπημένο τους Γιουρόπα Λιγκ

Η βαθμολογία:


1. Γιουβέντους 11
2. Μάντσεστερ Σίτι 9
3. Γκλάντμπαχ 5
4. Σεβίλλη 3

Τελευταία αγωνιστική (8/12): Σεβίλλη - Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.