Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πεντάρα η Παρί, «σφράγισε» την πρωτιά η Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Πεντάρα η Παρί, «σφράγισε» την πρωτιά η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2015 23:39
Η Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε με 5-0 την Μάλμε την Σουηδία, ωστόσο παρέμεινε οριστικά στη δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από την Ρεάλ, η οποία κέρδισε με 4-3 την Σαχτάρ στην Ουκρανία, παρότι προηγήθηκε με 4-0!

Στην επιστροφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μάλμε, η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε… πλάκα στην ομώνυμη ομάδα, την οποία διέλυσε με 5-0 στην Σουηδία!

Η γαλλική ομάδα «καθάρισε» από πολύ νωρίς την υπόθεση νίκη, αφού Ραμπιό (3’) και Ντι Μαρία (14’) έδωσαν με το… καλημέρα προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Στο 29’ ο Καβάνι είχε δοκάρι για να χριστεί σκόρερ, όμως στο 49’ ο Ιμπραΐμοβιτς κατάφερε να πετύχει γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του, «γράφοντας» το 3-0.

Η Μάλμε θα μπορούσε να μειώσει στο 61’, όμως ο Ρόζενμπεργκ αστόχησε από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Οι Σουηδοί δεν έκαναν το 3-1 και η Παρί πέτυχε ακόμα δύο γκολ! Στο 68’ ο Ντι Μαρία «έγραψε» το 4-0 και στο 82’ ο Λούκας έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

«Σφράγισε» την πρωτιά η Ρεάλ


Τσάμπιονς Λιγκ: Πεντάρα η Παρί, «σφράγισε» την πρωτιά η Ρεάλ
Στο άλλο παιχνίδι, η Ρεάλ κέρδισε με 4-3 την Σαχτάρ, αν και προηγήθηκε με 4-0, και εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου.

Πρωταγωνιστής για τη «βασίλισσα» ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και δύο ασίστ, φτάνοντας τα εφτά γκολ στη φετινή διοργάνωση.

Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ στο 18’ με κεφαλιά, ενώ στο 50’ έδωσε την ασίστ στο γκολ του Μόντριτς. Τρία λεπτά μετά ο Καρβαχάλ έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» με τρομερό σουτ και στο 71’ ο Ρονάλντο πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ.

Η Ρεάλ πάτησε… φρένο και λίγο έλλειψε να το πληρώσει, αφού η Σαχτάρ κατάφερε να μειώσει σε 4-3 με τους Τεξέιρα (77’ πεν., 88’) και Ντεντίνιο (83’)!

Πλέον, το ενδιαφέρον στον όμιλο επικεντρώνεται στην ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση. Σαχτάρ και Μάλμε έχουν από τρεις βαθμούς και την τελευταία αγωνιστική παίζουν εκτός έδρας στο Παρίσι και στη Μαδρίτη, αντίστοιχα. Εφόσον καμία από τις δύο δεν καταφέρει να πάρει βαθμό, τότε η Σαχτάρ θα «σφραγίσει» το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία.

Η βαθμολογία:


1. Ρεάλ 13
2. Παρί Σεν Ζερμέν 10
3. Σαχτάρ 3
4. Μάλμε 3




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.