Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πέρασε από τη Μόσχα και βλέπει πρόκριση η Βόλφσμπουργκ

Τσάμπιονς Λιγκ: Πέρασε από τη Μόσχα και βλέπει πρόκριση η Βόλφσμπουργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2015 21:54
Με πρωταγωνιστή τον Σούρλε, η Βόλφσμπουργκ πέρασε με 2-0 από την έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έκανε τεράστιο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με το ένα πόδι στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Βόλφσμπουργκ. Οι «λύκοι» κέρδισαν με 2-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Ρωσία και την άφησαν εκτός συνέχειας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, ωστόσο η πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 62’, με τον Τόσιτς να σημαδεύει το δοκάρι του Μπενάλιο. Η ΤΣΣΚΑ είχε την υπεροχή και δημιουργούσε κάποιες καλές προϋποθέσεις για γκολ, ωστόσο τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια.

Μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Χέκινγκ έριξε στο ματς τον Αντρέ Σούρλε και ο Γερμανός αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για την Βόλφσμπουργκ. Στο 67’ ο άσος των φιλοξενούμενων έκανε σέντρα-σουτ και ο Ακινφέεφ, προσπαθώντας να αποκρούσει, έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του.

Η ΤΣΣΚΑ δεν μπόρεσε να απαντήσει και στο 88’ ο Σούρλε πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του. Μάλιστα στο φινάλε ο Μπέντνερ είχε δοκάρι για να πετύχει ακόμα ένα τέρμα για την Βόλφσμπουργκ, η οποία βρίσκεται πλέον μια «ανάσα» από την πρόκριση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.