Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναβάλλεται το συλλαλητήριο

Αναβάλλεται το συλλαλητήριο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2015 21:38
Στην απόφαση να αναβάλει το συλλαλητήριο της Τετάρτης, μετά τις πληροφορίες για οργανωμένα προβοκάτσια, προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την απόφαση να αναβάλει το συλλαλητήριο, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη, αφού εκτιμήθηκε ότι δεν υπάρχουν οι απαραίτητες εγγυήσεις για την ειρηνική διεξαγωγή του.

Το θέμα συζητήθηκε εκτάκτως στο Δ.Σ, κατόπιν πληροφοριών που μεταφέρθηκαν στα μέλη περί δράσεων οργανωμένης προβοκάτσιας. Η ΠΑΕ ήρθε σε συνεννόηση με την ΚΑΕ και από κοινού συμφώνησαν στο να αναβληθεί.

«Στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του σημερινού ΔΣ συζητήσαμε το θέμα του συλλαλητηρίου. Είχαμε συγκεκριμένες και πολλές πληροφορίες ότι πρόκειται να έχουμε προβοκάτσιες οι οποίες θα είχε απρόβλεπτες συνέπειες και θα αμαύρωνε και τη διαδήλωση που θέλαμε να κάνουμε αλλά και τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος, εξερχόμενος από το Δ.Σ της ΠΑΕ.

Ο ίδιος συνέχισε: «Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να αναβάλουμε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τετάρτης και θα την κάνουμε μόλις μπορέσουμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε ασφάλεια και ηρεμία. Είναι και πρόσφατα τα επεισόδια που είχαμε το Σάββατο»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


«Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε κατά τη σημερινή συνεδρίασή του την ημερομηνία σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ και των θυγατρικών της.
Επίσης λήφθηκε η απόφαση αναβολής του προγραμματισμένου για την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου συλλαλητηρίου.

Το θέμα συζητήθηκε εκτάκτως κατόπιν σοβαρών πληροφοριών που μεταφέρθηκαν στα μέλη του Δ.Σ. περί δράσεων οργανωμένης προβοκάτσιας. Υπό τον κίνδυνο να αμαυρωθεί η ειρηνική διαδήλωση και να δοθεί τροφή στους απανταχού πολέμιους του συλλόγου, ομοφώνως κρίθηκε σκόπιμο να μετατεθεί σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί εν ευθέτω χρόνω.

Στο διοικητικό συμβούλιο συζητήθηκε εκτενώς το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του αρμόδιου Υφυπουργού της κυβέρνησης στα θέματα του Αθλητισμού, κ. Κοντονή. Χθες διαβάσαμε στην ανακοίνωση του Υφυπουργού ότι η προσπάθεια πάταξης της βίας και της διαφθοράς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι και θα παραμείνει συνεχής. Σήμερα ακούσαμε τον κ. Κοντονή να λέει σε συνέντευξή του ότι στο κρίσιμο δίωρο του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου συνομίλησε μεταξύ άλλων με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Δεν υπήρχε κανένας λόγος να αποδεχθεί ο Υφυπουργός κλήσεις από παράγοντες των ομάδων, τη στιγμή που μόνον ο διαιτητής αποφασίζει την τύχη του κάθε αγώνα, πολλώ δε μάλλον να συνομιλήσει με παράγοντα, ο οποίος ως κακουργηματικά διωκόμενος έχει τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Σε κάθε περίπτωση με τέτοιες ενέργειες γεννάται το ερώτημα πώς ακριβώς συμβάλλει ο Υφυπουργός στην προσπάθεια πάταξης της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.