Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκουαρδιόλα: «Καμία έκπληξη η πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη»

Γκουαρδιόλα: «Καμία έκπληξη η πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2015 19:31
Καμία έκπληξη δεν αποτελεί για τον Πεπ Γκουαρδιόλα η πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο τεχνικός της Μπάγερν στάθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία των «ερυθρόλευκων» και χαρακτήρισε το παιχνίδι ως τελικό.

Να γίνει η Μπάγερν η πρώτη γερμανική ομάδα που θα προκριθεί στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και εμφανίστηκε διαβασμένος όσον αφορά τα δυνατά του σημεία.

Ο τεχνικός των Βαυαρών επιβεβαίωσε ότι ο Αλάμπα είναι αμφίβολος, ενώ αναφέρθηκε και στα επεισόδια της Λεωφόρου, τονίζοντας: «Δεν είναι πλεονέκτημα για μας ότι δεν έγινε ντέρμπι. Είναι μειονέκτημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη Τύπου:


«Πολλοί έλεγαν πριν τον πρώτο αγώνα πως θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά μετά όλοι είδαμε πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός. Είναι μια ομάδα πολύ καλή ανασταλτικά και διαθέτει πολύ καλούς και γρήγορους ακραίους. Για μας το παιχνίδι είναι ένας τελικός και θα παλέψουμε για να γίνουμε η πρώτη γερμανική ομάδα που θα περάσει στον επόμενο γύρο»

Για την πορεία του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Και πέρσι τα είχαν πάει εξαιρετικά καλά. Δεν αποτελεί έκπληξη για μένα».

Όσο για τις επιλογές που θα κάνει για το βασικό σχήμα: «Είναι κρίμα που ο Αλάμπα χτύπησε στον αγώνα με τη Σάλκε. Σήμερα δεν θα προπονηθεί και θα δούμε αύριο. Υπάρχουν αμφιβολίες αν μπορεί να παίξει. Ο Μπαντστούμπερ είναι στην αποστολή, προπονείται κανονικά εδώ και μέρες και θα αποφασίσω αύριο αν θα τον χρησιμοποιήσω.

Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να πάρω την καλύτερη απόφαση για τις ανάγκες του αγώνα και της ομάδας μου. Φυσικά μου αρέσει να είναι όλοι οι παίκτες μου διαθέσιμοι και να δίνουν μάχη για όλες τις θέσεις. Δεν θέλω να λέω κάθε εβδομάδα γιατί ένας παίκτης έπαιξε ή δεν έπαιξε. Όταν κάποιος είναι στον πάγκο δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπώ
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.