Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Τσόρι και Μανιάτη στο Μόναχο

Με Τσόρι και Μανιάτη στο Μόναχο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2015 16:02
Με τους Τσόρι Ντομίνγκες και Γιάννη Μανιάτη στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Μόναχο για το παιχνίδι με την Μπάγερν.

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Τρίτης (24/11) με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο Γιάννης Μανιάτης. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Μποτία, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ συντηρητικά κινήθηκε ο Μπουχαλάκης. Τέλος, θεραπεία συνέχισε ο Πουλίδο.

Οι ποδοσφαιριστές του Μάρκο Σίλβα είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν ξανά και με μεγάλη ένταση επάνω στο κομμάτι της τακτικής. Τόσο στο κομμάτι που αφορά την σωστή αμυντική συμπεριφορά, καθώς και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Οι εκλεκτοί του Σίλβα: Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.