Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπεργκ: «Κυβέρνηση και ομοσπονδία να αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Μπεργκ: «Κυβέρνηση και ομοσπονδία να αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/11/2015 01:37
Το δικό του μήνυμα για τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο έδωσε ο Μάρκους Μπεργκ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. «Το ποδόσφαιρο πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους... Ελπίζω ότι η κυβέρνηση και η ομοσπονδία θα αναλάβουν την ευθύνη και θα λύσουν τα προβλήματα», τόνισε ο Σουηδός.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Μάρκους Μπεργκ:

«Είμαι λυπημένος για όσα έγιναν χθες. Δεν ξέρω πως να αρχίσω αλλά πρέπει κάτι να πω. Ξέρω τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο από συμπαίκτες και φίλους. Ζω και παίζω εδώ περίπου δυόμισι χρόνια έχοντας δει πολλά. Εύχομαι κάτι να αλλάξει στο μέλλον για όλους μας. Αγαπώ τα παιχνίδια και τα συναισθήματα που φέρνουν. Μου αρέσει να πανηγυρίζω με τους συμπαίκτες και τους οπαδούς μετά από μια νίκη. Αρκετός κόσμος ταξίδεψε για την Αθήνα απλά για να έχει την ευκαιρία να μας δει να παίζουμε, να ζήσει την καταπληκτική ατμόσφαιρα της Λεωφόρου.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν ξεπερνάς τα όρια και αυτό είναι που φοβίζει τον κόσμο να πάει στα παιχνίδια, αυτό φοβίζει τον κόσμο να πάρει μαζί τα παιδιά του ή να τους αρνείται το γήπεδο. Ο φόβος να μην τραυματιστούν όταν είναι στο γήπεδο βλέποντας ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι δεν θα έπρεπε να είναι λόγος το 2015 για να μείνεις στο σπίτι. Το ποδόσφαιρο είναι για όλους και πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους ανεξάρτητα από την ηλικία, το χρώμα, τη φυλή ή το πού πιστεύουν.

Ελπίζω ότι η κυβέρνηση και η ομοσπονδία θα αναλάβουν την ευθύνη και θα λύσουν τα προβλήματα, που ήταν τόσο πολλά τα προηγούμενα χρόνια. Θα πρέπει να αρχίσουν από την κορυφή των δικών τους οργανισμών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.