Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πάρτι της Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου»

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πάρτι της Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/11/2015 21:08
Ποιο ντέρμπι; Η Μπαρτσελόνα έκανε… πλάκα στην Ρεάλ, την οποία διέλυσε με 4-0 μέσα στο «Μπερναμπέου», ξεφεύγοντας με +6 στην κορυφή του πρωταθλήματος. Σουάρες (11’, 74’), Νεϊμάρ (39’) και Ινιέστα (53’) τα γκολ για τους «μπλαουγκράνα», αποδοκιμασίες σε Μπενίτεθ και Κριστιάνο Ρονάλντο από τον κόσμο της «βασίλισσας».

Επίδειξη δύναμης έκανε η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρεάλ. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε συνέτριψε με 4-0 τη «βασίλισσα» στην Μαδρίτη και πανηγύρισε τη μεγαλύτερη νίκη της στο «Μπερναμπέου» μετά το 6-2 του 2009!

Οι Καταλανοί ξεκίνησαν το παιχνίδι χωρίς τον Λιονέλ Μέσι (μπήκε στο 57’), ωστόσο αυτό δεν προβλημάτισε καθόλου τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πήραν το προβάδισμα στο 11ο λεπτό με τον Σουάρες. Ο Σέρχι Ρομπέρτο έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Ουρουγουανό και αυτός, αμαρκάριστος, νίκησε τον Κέιλορ Νάβας, «γράφοντας» το 1-0.

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πάρτι της Μπαρτσελόνα στο «Μπερναμπέου»
Η Ρεάλ ήταν ανύπαρκτη στο πρώτο μέρος, δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο και η Μπαρτσελόνα διπλασίασε τα τέρματα της στο 39’ με το 12ο γκολ του Νεϊμάρ τη φετινή σεζόν. Βέβαια το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει, αφού ο Βραζιλιάνος ήταν οφσάιντ στην πάσα του Ινιέστα.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ προσπάθησε να αντιδράσει και είχε δύο καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά με σουτ των Μαρσέλο (47’) και Χάμες (49’). Η «βασίλισσα» δεν μπόρεσε να σκοράρει και στο 53’ ο Ινιέστα «έγραψε» το 3-0 με δυνατό σουτ, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία με τον Νεϊμάρ.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Λιονέλ Μέσι πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του Ράκιτιτς και λίγο αργότερα είχε σημαντική στιγμή για να σκοράρει. Ο κόσμος στις εξέδρες αποδοκίμαζε την ομάδα και τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τη… γλίτωσε. Στο 68’ ο Πορτογάλος φάνηκε για πρώτη φορά στο ματς, χάνοντας τετ-α-τετ, με αποτέλεσμα να τα… ακούσει από τον κόσμο που «έβραζε»!

Η Μπαρτσελόνα «άγγιξε» το 4-0 στο 72’ με τον Σουάρες, όμως δύο λεπτά μετά ο Ουρουγουανός πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ. Η Ρεάλ είχε κάποιες σημαντικές στιγμές για το γκολ της τιμής, όμως ο Μπράβο κατέβασε ρολά, πραγματοποιώντας κάποιες τρομερές αποκρούσεις.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, τα χειροκροτήματα του κόσμου κατά τη διάρκεια της αλλαγής του Ινιέστα, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 76’ από τον Μουνίρ. Λίγο πριν το φινάλε, ο Ίσκο αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τη «βασίλισσα» με δέκα παίκτες.

Με τη νίκη, η Μπαρτσελόνα ξέφυγε με +6 από την Ρεάλ και φυσικά πήρε μια ιστορική νίκη, όντας η πρώτη ομάδα που κερδίζει με 4-0 στο «Μπερναμπέου» μετά την Οσασούνα το 1990!

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Ντανίλο, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο (59' Καρβαχάλ), Κρόος, Μόντριτς, Χάμες Ροντρίγκες (55' Ίσκο), Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο (27' Ματιέ), Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (56' Μέσι), Ινιέστα (77' Μουνίρ Ελ Χανταντί), Σέρτζι Ρομπέρτο, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.