Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι!

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/11/2015 20:15
Ο διαιτητής Παππάς αποφάσισε τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι μετά τα όσα έγιναν εντός και εκτός του γηπέδου της Λεωφόρου! Κόλαση στο γήπεδο μετά τη λήξη!

Σαράντα πέντε λεπτά μετά την επίσημη ώρα έναρξης του ντέρμπι, ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς αποφάσισε την οριστική διακοπή του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Μετά από έντονες διαβουλεύσεις, ο διαιτητής πήρε τη σχετική απόφαση για λόγους ασφαλείας, έπειτα από όσα έγιναν στη Λεωφόρο.

Υπενθυμίζεται ότι παίκτες του Ολυμπιακού δέχτηκαν επίθεση με φωτοβολίδες κατά το ζέσταμα, με μια εξ αυτών να πετυχαίνει τον Φινμπόγκασον!

Οριστική διακοπή στο ντέρμπι!
Νωρίτερα, και συγκεκριμένα δύο ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα, οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου.

Μετά το περιστατικό με τη φωτοβολίδα τα πνεύματα είχαν ηρεμίσει, ωστόσο με το που ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα ότι το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί, τα πράγματα ξέφυγαν!

Το πορτάκι στη θύρα των οργανωμένων έσπασε και αρκετοί οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις της αστυνομίας. Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με ότι έβρισκαν μπροστά τους, ενώ το χάος μεταφέρθηκε και σε κάποιες θύρες!

Οι ζημιές στο γήπεδο είναι πάρα πολλές ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει σε δέκα συλλήψεις.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.