Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Υπόθεση για δύο

Football League: Υπόθεση για δύο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2013 01:25
Σε υπόθεση για δύο εξελίχθηκαν τα πλέι-οφ της Football League, καθώς Παναιτωλικός και Ολυμπιακός Βόλος μετά τις νίκες τους με 2-1 επί της Νίκης Βόλου και 4-0 επί του Ηρακλή αντίστοιχα, ξέφυγαν στην βαθμολογία και πλέον θα παλέψουν οι δύο τους για το τελευταίο εισιτήριο που θα οδηγεί στη Σούπερ Λιγκ.

Οι Αγρινιώτες, με τον Μελισσά να πετυχαίνει δύο γκολ, επικράτησαν της Νίκης Βόλου με 2-1 και διατήρησαν το +3 από τον Ολυμπιακό Βόλο ο οποίος διέλυσε τον Ηρακλή με 4-0.

Στο Αγρίνιο, η Νίκη Βόλου «πάγωσε» τους γηπεδούχους ανοίγοντας το σκορ με γκολ του Σκούφαλη στο 40ο λεπτό, ωστόσο ο Μελισσάς κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο, στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 45+2’.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναιτωλικός μπήκε αποφασισμένος και τελικώς πήρε τη νίκη χάρη σε δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μελισσά στο 69ο λεπτό.

Football League: Υπόθεση για δύο
Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου παρέμεινε σε τροχιά ανόδου, παίρνοντας τη νίκη με το εμφατικό 4-0 απέναντι στον Ηρακλή ο οποίος πλέον δεν έχει μαθηματικές ελπίδες για την 1η θέση.

Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και πήραν εύκολα τη νίκη όπως δείχνει και το τελικό σκορ, με τον Σολάκη να ανοίγει το σκορ στο 17’, τον Καπετάνο να κάνει το 2-0 με πέναλτι στο 35’, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Μπρέσκα πήρε τη σκυτάλη, πετυχαίνοντας ακόμα δύο τέρματα (66’, 82’) για το τελικό σκορ.

Τα αποτελέσματα


Παναιτωλικός-Νίκη Βόλου 2-1
(45+2’, 69’ Μελισσάς- 40’ Σκούφαλης)

Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής 4-0
(17’ Σολάκης, 35’ πεν Καπετάνος, 66’, 82’ Μπρέσκα)

Η επόμενη 5η αγωνιστική


Ηρακλής-Παναιτωλικός

Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου

Βαθμολογία


1. Παναιτωλικός 11

2. Ολυμπιακός Βόλου 8

3. Ηρακλής 4

4. Νίκη Βόλου 2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.