Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καμπιάσο: «Νιώθω εξαιρετικά στον Ολυμπιακό»

Καμπιάσο: «Νιώθω εξαιρετικά στον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2015 20:50
Ενθουσιασμένος που ανήκει στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις αναφορικά με την καριέρα του.

Συνέντευξη μέσω της επίσημης σελίδας του Champions League σε Facebook και Twitter έδωσε ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις ποδοσφαιρόφιλων.

Ο Αργεντινός μίλησε και για την επιλογή του να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, σχολιάζοντας: «Ναι νιώθω εξαιρετικά. Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Έχω γνωρίσει αξιόλογα και αξιαγάπητα άτομα και όλοι με έχουν υποδεχθεί πολύ καλά», τόνισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμπιάσο στην UEFA:


Ποιος είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχες στην Ίντερ;

«Είναι δύσκολο να διαλέξω μόνο έναν. Για την διάρκεια και τη συνέπειά του, τη φιλία μας και πολλούς άλλους προσωπικούς λόγους, θα διάλεγα τον Χαβιέρ Ζανέτι».

Ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο δούλεψες ποτέ;

«Κάθε προπονητής σημαίνει κάτι για τους παίκτες. Θα επέλεγα τον Χοσέ Πέκερμαν για όσα πρόσφερε στην βελτίωση και την εξέλιξή μου σαν νεαρός ποδοσφαιριστής».

Ποιο είναι το ποδοσφαιρικό είδωλό σου;

«Ο Φερνάντο Ρεδόντο».

Ποια ομάδα υποστηρίζεις;

«Την Αρχεντίνος Τζούνιορς».

Ποιο είναι το γκολ που ξεχωρίζεις από την καριέρα σου;

«Το καλύτερο γκολ της καριέρας μου είναι αυτό που πέτυχα κόντρα στη Σερβία στο Μουντιάλ του 2006. Όμως το πιο σημαντικό της καριέρας μου ήταν με την Ίντερ κόντρα στην Τσέλσι το 2010».

Ποιος είναι ο παίκτης που πάντα ήθελες να έχεις συμπαίκτη όμως δεν συνέβη ποτέ;

«Θα ήθελα να είχα παίξει δίπλα στον Κακά».

Έχεις καταφέρει κάτι στην καριέρα σου που να ξεπερνά την κατάκτηση του Champions League; Σήμερα είσαι το ίδιο αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο, όπως όταν κατέκτησες το τρόπαιο;

«Στην καριέρα μου, όχι, τίποτα δεν έχει πλησιάσει καν την κατάκτηση του Champions League. Στη ζωή μου όμως, υπάρχουν τα παιδιά μου».

Πιστεύεις ότι η Λέστερ μπορεί να εξασφαλίσει μια θέση που οδηγεί στο Champions League;

«Φαντάζομαι ότι η Λέστερ έχει διαφορετικούς στόχους από αυτό για φέτος, όμως τα όνειρα υπάρχουν για να πραγματοποιούνται».

Έχεις προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό;

«Ναι νιώθω εξαιρετικά. Είμαι πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Έχω γνωρίσει αξιόλογα και αξιαγάπητα άτομα και όλοι με έχουν υποδεχθεί πολύ καλά»

Τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για σένα;

«Το ποδόσφαιρο είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό στη ζωή μου. Το ζω με πάθος. Αυτή θα ήταν και η μία λέξη που θα επέλεγα για να περιγράψω το ποδόσφαιρο: πάθος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.