Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανατριχίλα στο «Γουέμπλει» (video)

Ανατριχίλα στο «Γουέμπλει» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2015 00:43
Μέσα σε κλίμα ενότητας και αλληλεγγύης, Άγγλοι και Γάλλοι έδωσαν μήνυμα κατά της τρομοκρατίας στη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Γουέμπλει. Τα «τρία λιοντάρια» κέρδισαν με 2-0, ωστόσο η κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν πριν την έναρξη του αγώνα, όπου όλο το γήπεδο τραγούδησε τη «Μασσαλιώτιδα»!

Η Αγγλία κέρδισε με 2-0 την Γαλλία σε φιλικό παιχνίδι στο «Γουέμπλει» ωστόσο το τελευταίο που είχε σημασία ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Οι Άγγλοι «αγκάλιασαν» τους Γάλλους μετά από όσα συνέβησαν στο Παρίσι, οι Ρόι Χόντγκσον και Ντιντιέ Ντεσάν τίμησαν με στεφάνια τη μνήμη των αδικοχαμένων ανθρώπων, ενώ οι δύο ομάδες φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένοι.

Πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Γαλλίας, όπου ολόκληρο το γήπεδο, Άγγλοι και Γάλλοι, τραγουδούσαν μαζί τη «Μασσαλιώτιδα», προκαλώντας ανατριχίλα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Αγγλία παρατάχθηκε με την νεώτερη ομάδα των τελευταίων 56 ετών και πήρε το προβάδισμα στο 39’ με τρομερό σουτ του Ντέλε Αλί, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 48’ ο Ρούνεϊ με κοντινό σουτ, φτάνοντας τα 51 γκολ με το εθνόσημο.

Όσα έγιναν πριν το ματς:






Τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.