Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Όλα μηδέν στην Πόλη

Όλα μηδέν στην Πόλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/11/2015 22:45
Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Ελλάδας με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη. Ο Μίχαελ Σκίμπε παρέταξε σχήμα με τρεις αμυντικούς και η «γαλανόλευκη» περιορίστηκε στο αμυντικό κομμάτι, κρατώντας ξεκούραστα το μηδέν.

Η Εθνική ομάδα έμεινε στο 0-0 με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη σ’ ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές.

Ο Μίχαελ Σκίμπε επέλεξε σχήμα 5-4-1 με τριάδα της άμυνας τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Παπαδόπουλο. Η «γαλανόλευκη» δεν άφησε ελεύθερους χώρους και δεν απειλήθηκε από την τουρκική ομάδα, ωστόσο δεν μπορούσε να φανεί απειλητική στην επίθεση.

Στο 23’ ο Καρνέζης απόκρουσε την κεφαλιά του Τοπάλ, ενώ στο 39’ το σουτ του Μήτρογλου έφυγε λίγο άουτ. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος. Η Τουρκία είχε την υπεροχή, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες, με αποτέλεσμα το 0-0 να μείνει μέχρι το φινάλε.

Στα άσχημα της βραδιάς, οι αποδοκιμασίες των Τούρκων οπαδών στην ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Παρισιού

Τουρκία: Βολκάν Μπαμπακάν, Κοϊμπάσι, Τσαλχάνογλου (81’ Κασντεμίρ), Γκονούλ, Τοσούν (64’ Γιονούς Μάλι), Αρντά Τουράν (93' Οζντεκίν), Σαχάν (74’ Οκάι), Οζιακούπ (63’ Εμρέ Τσολάκ), Μεχμέτ Τοπάλ, Τουφάν (86’ Ποτούκ), Αχμέτ Γιλμάζ Τσαλίκ

Ελλάδα: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Μανωλάς (79’ Σιόβας), Τοροσίδης, Χολέμπας (92' Tζαβέλλας), Τζιόλης, Σάμαρης, Ταχτσίδης (46’ Πέτσος), Φορτούνης (91’ Καρέλης), Μήτρογλου (70’ Γιάννου)

Το βίντεο-ντροπή με τις αποδοκιμασίες των Τούρκων:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.