Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Όχι» της ΕΠΟ σε Παναθηναϊκό για ξένο διαιτητή

«Όχι» της ΕΠΟ σε Παναθηναϊκό για ξένο διαιτητή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2015 17:21
Η ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού για τον ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι των «αιωνίων». Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια.

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΕΠΟ στο αίτημα του Παναθηναϊκού για ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο (21/11).

Η ΕΠΟ έστειλε επιστολή στο «τριφύλλι», εξηγώντας πως το αίτημά δεν γίνεται δεκτό, καθώς δεν προβλέπεται από κανέναν σχετικό κανονισμό.

Μάλιστα, κύκλοι της ΕΠΟ αναφέρουν: «Δεν μπορούμε από τη στιγμή που έχουμε επτά διεθνείς διαιτητές να ζητήσουμε από άλλη ομοσπονδία να μας δώσει διαιτητή».

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια


«Όχι» της ΕΠΟ σε Παναθηναϊκό για ξένο διαιτητή
Όπως αναμενόταν, τα λιγοστά εισιτήρια που είχαν απομείνει για το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, εξαντλήθηκαν!

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα της 21ης Νοεμβρίου στο γήπεδο της Λεωφόρου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Τόσο μέσω διαδικτύου όσο και από το box office του γηπέδου, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και ως εκ τούτου παρακαλούμε τους φιλάθλους να μην προσέρχονται γι’ αυτό το σκοπό στα εκδοτήρια του "Απ. Νικολαΐδης".

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο μας για την ανταπόκρισή του.

Σε περίπτωση επιστροφής -έστω και περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων από τους χορηγούς- θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ στο pao.gr για το ακριβές πρόγραμμα διάθεσής τους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.