Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σπουδαίες φιλικές νίκες για Ισπανία, Γαλλία και Βέλγιο (videos)

Σπουδαίες φιλικές νίκες για Ισπανία, Γαλλία και Βέλγιο (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/11/2015 00:31
Με τρομερό γκολ του Γκασπάρ, η Ισπανία κέρδισε με 2-0 την Αγγλία στο Αλικάντε και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα μετά το Μουντιάλ! Σπουδαίες νίκες για Γαλλία (2-0 τη Γερμανία) και Βέλγιο (3-1 την Ιταλία).

Η Αγγλία σημείωσε μόνο νίκες στην προκριματική φάση του Euro, ωστόσο απέναντι στην Ισπανία γνώρισε φιλική ήττα με 2-0, την πρώτη της μετά από το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Οι «φούριας ρόχας» είχαν την υπεροχή και στο 74’ κατάφεραν να προηγηθούν με καταπληκτικό γκολ του Γκασπάρ, ο οποίος σκόραρε με τρομερό σουτ στην κίνηση, έπειτα από πάσα του Φάμπρεγκας. Η Αγγλία δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 84’ ο Καθόρλα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής.

Νίκησε τη Γαλλία η Γερμανία


Σπουδαίες φιλικές νίκες για Ισπανία, Γαλλία και Βέλγιο (videos)
Φιλική νίκη και για την Γαλλία, η οποία κέρδισε με 2-0 την Γερμανία στο «Σταντ ντε Φρανς», το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Euro 2016.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με κοντινά σουτ των Μίλερ (33’) και Γκόμες (43’), ωστόσο η Γαλλία ήταν αυτή που πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στις καθυστερήσεις, ο Μαρσιάλ… άδειασε Ρούντιγκερ και Γκίντερ και έδωσε έτοιμο γκολ στο Ζιρού, ο οποίος «εκτέλεσε» από κοντά τον Νόιερ, «γράφοντας» το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Γερμανία είχε δοκάρι με μακρινό σουτ του Μίλερ (77’) και στο 86’ ο Ζινιάκ σκόραρε με κοντινή κεφαλιά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Το παιχνίδι επισκιάστηκε από το πολλαπλό τρομοκρατικό χτύπημα στον Παρίσι που έχει φέρει όλη τη χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Με ανατροπή το Βέλγιο την Ιταλία


Σπουδαίες φιλικές νίκες για Ισπανία, Γαλλία και Βέλγιο (videos)
Η Ιταλία προηγήθηκε από νωρίς κόντρα στο Βέλγιο, ωστόσο το No.1 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε την ανατροπή και πήρε σπουδαία φιλική νίκη με 3-1 στις Βρυξέλλες.

Οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό του αγώνα με τον Καντρέβα, ωστόσο η απάντηση του Βελγίου ήταν άμεση, αφού στο 12’ ο Βερτόγχεν ισοφάρισε σε 1-1. Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο δεύτερο μέρος ο Ντε Μπρούιν, ενώ στο 82’ ο Μπατσουαγί διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με τον Ρόμπεν να πετυχαίνει δύο γκολ, η Ολλανδία κέρδισε με 3-2 την Ουαλία, που έπαιζε χωρίς Μπέιλ και Ράμσεϊ. Νίκη με το ίδιο πήρε η Σλοβακία και η απέναντι στην Ελβετία. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Σλοβάκους ήταν ο Μακ του ΠΑΟΚ, ο οποίος πέτυχε γκολ και ασίστ.

Η Τσεχία διέλυσε με 4-1 την Σερβία, ενώ η Πολωνία κέρδισε με 4-2 την Ισλανδία. Ο Φινμπόγκασον του Ολυμπιακού κατάφερε να σκοράρει στο 69’, ισοφαρίζοντας προσωρινά το σκορ σε 2-2, ωστόσο στη συνέχεια ανέλαβε ο Λεβαντόφσκι! Ο Πολωνός φορ πέτυχε δύο γκολ (76’, 78’), διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.