Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προπονήθηκε και «τρέχει» για «κλάσικο» ο Μέσι

Προπονήθηκε και «τρέχει» για «κλάσικο» ο Μέσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/11/2015 16:13
Αγώνα δρόμου για να προλάβει το «κλάσικο» κάνει ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος συμμετείχε χθες σε μέρος της κανονικής προπόνησης, ενώ σήμερα (13/11) γυμνάστηκε μόνος του, αφού ο Λουίς Ενρίκε είχε δώσει άδεια στους παίκτες.

Αποφασισμένος να προλάβει το «κλάσικο» της 21ης Νοεμβρίου είναι ο Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός παραμένει εκτός δράσης από τις 26 Σεπτεμβρίου και τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο στο ματς κόντρα στη Λας Πάλμας, ωστόσο πλέον θέτει υποψηφιότητα για να αγωνιστεί απέναντι στην Ρεάλ.

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα συμμετείχε χθες (12/11) σε μέρος της κανονικής προπόνησης ενώ σήμερα (13/11) πήγε στο προπονητικό κέντρο προκειμένου να γυμναστεί, παρότι ο Λουίς Ενρίκε είχε δώσει άδεια στους ποδοσφαιριστές του.

Όπως αποκάλυψε ο ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός «Cuatro», ο Μέσι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να αγωνιστεί, ωστόσο στην Μπαρτσελόνα κρατούν χαμηλούς τόνους.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σε ψηφοφορία της καταλανικής «Sport», to 93% των αναγνωστών δήλωσε ότι δεν επιθυμεί τη συμμετοχή του Αργεντινού στο «κλάσικο» προκειμένου να μην ρισκάρει με μια πιθανή υποτροπή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.