Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: «Άλωσε» το Όσλο η Ουγγαρία

Προκριματικά Euro: «Άλωσε» το Όσλο η Ουγγαρία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2015 23:52
Με ήρωα τον Κλέινχέσλερ, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του με το εθνόσημο, η Ουγγαρία κέρδισε με 1-0 την Νορβηγία στο Όσλο και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα τελικά του Euro.

Η Ουγγαρία μετρούσε 34 χρόνια χωρίς νίκη απέναντι στην Νορβηγία, ωστόσο η ομάδα του Στορκ έσπασε την αρνητική παράδοση, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 1-0 στο Όσλο, στο πρώτo από τα δύο παιχνίδια μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2016.

Η Νορβηγία μπήκε δυνατά στο ματς και «άγγιξε» το γκολ μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Κίραλι πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση με το ένα χέρι σε σουτ του Σκγέλμπρεντ. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν φλύαρη κατοχή και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην άμυνα της Ουγγαρίας.

Έτσι, στο 26’ οι Ούγγροι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ χάρη σε γκολ του Κλέινχέσλερ, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να φτάσουν στην ισοφάριση, ωστόσο δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Ουγγαρίας.

Ενδεικτικό ότι η πρώτη μεγάλη φάση των Νορβηγών ήρθε στο 70’, όταν ο Κίραλι έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, όμως οι αμυντικοί έδιωξαν στη γραμμή. Η φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 88’ όταν ο Ούγγρος γκολκίπερ απόκρουσε το σουτ του Γιόχανσεν και στη συνέχεια της φάσης ο Χέλαντ δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και πλέον η Νορβηγία χρειάζεται να ανατρέψει το σκορ στη ρεβάνς της Βουδαπέστης εάν θέλει να πάει αυτή στα γήπεδα της Γαλλίας. Σ’ όλο το παιχνίδι έπαιξε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού, ο οποίος επιχείρησε να σκοράρει στο 48’, όμως το σουτ του ήταν αδύναμο και δεν ανησύχησε τον Κίραλι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.