Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Φούλοπ

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Φούλοπ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2015 14:30
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 32 ετών, ο πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης, Μάρτoν Φούλοπ έπειτα από μάχη με την επάρατη νόσο.

Την άνιση μάχη με τον καρκίνο έχασε ο Μάρτoν Φούλοπ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης (12/11), σε ηλικία μόλις 32 ετών…

Ο Ούγγρος γκολκίπερ πέρασε τον τελευταίο χρόνο της ποδοσφαιρικής του καριέρας στον Αστέρα Τρίπολης και από τον Φεβρουάριο του 2013 έδινε μάχη με την επάρατη νόσο. Μάλιστα τον περασμένο Φλεβάρη είχε εκφράσει την ελπίδα του να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν κατ' ευχήν...

Ο Φούλοπ ξεκίνησε την καριέρα του στην ΜΤΚ Βουδαπέστης και το 2004 υπέγραψε συμβόλαιο στην Τότεναμ. Ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να παίξει στους Λονδρέζους και τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε δανεικός σε διάφορες αγγλικές ομάδες, ώσπου το 2007 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Σάντερλαντ.

Με τις «μαυρόγατες» σημείωσε 51 συμμετοχές ωστόσο τα επόμενα χρόνια παραχωρήθηκε δανεικός σε Λέστερ, Στόουκ και Μάντσεστερ Σίτι. Το 2010 υπέγραψε συμβόλαιο στην Ίπσουιτς και μετά από ένα μικρό πέρασμα από την Γουέστ Μπρομ, βρέθηκε στη χώρα μας υπογράφοντας συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης. Με τους Αρκάδες αγωνίστηκε για ένα χρόνο (2012-13), κρατώντας ανέπαφη την εστία του στα 13 από τα 30 παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Ο ίδιος σημείωσε 24 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας και μάλιστα βρέθηκε απέναντι στην Ελλάδα στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2008.

Η ανακοίνωση του Αστέρα:


Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του Márton Fülöp

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας αγωνίστηκε στον ΑΣΤΕΡΑ τη σεζόν 2012-2013 και αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και έφτασε στον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το Μάιο του 2013.

Ο Márton πέρα από θαυμάσιος τερματοφύλακας, ήταν μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που φόρεσαν και τίμησαν τη φανέλα της ομάδας μας.

Το ήθος και ο επαγγελματισμός του αποτελούν οδηγό για όλους εμάς στον ΑΣΤΕΡΑ.

* Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα αιτηθεί προς τη Super League να αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο στις 21 Νοεμβρίου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.