Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με το… δεξί η Εθνική Νέων στα προκριματικά του Euro

Με το… δεξί η Εθνική Νέων στα προκριματικά του Euro

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2015 18:00
Με γκολ του Λάμπρου, η Εθνική Νέων επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας της Λιθουανίας και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στον 7ο προκριματικό όμιλο για το Euro U19 του 2016.

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Euro U19 έκανε η Εθνική Νέων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε με 1-0 την Λιθουανία, στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου που διεξάγεται στην Πορτογαλία.

Η «γαλανόλευκη» είχε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και απειλήθηκε ελάχιστα από την αντίπαλό της, δίνοντας πολύ καλά δείγματα για τη συνέχειά της στο τουρνουά. Σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης ήταν ο Λάμπρου του Παναθηναϊκού, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στο 12ο λεπτό.

Πλέον η Εθνική Νέων θα δώσει δυο ακόμη παιχνίδια και με νίκη επί της Μολδαβίας την Πέμπτη (12/11) μπορεί ακόμα και να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, ανάλογα τι θα έχει συμβεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Εθνική Ελλάδος: Αστράς, Κατράνης, Σβαρνάς, Ευαγγέλου, Βιδάλης, Πατράλης, Μανθάτης (90' Μελίσοπουλος), Β. Αγγελόπουλος (72' Μεγαρίτης), Ανδρούτσος, Ρεγκάκος (64' Σταθόπουλος), Λάμπρου

Εθνική Λιθουανίας: Αδαμόνης, Σβεϊκάιουσκας, Λαούκις, Μπαράουσκας, Μπλαζεβίτσιους (46' Σεσπλαούκις), Μπρασεβίτσιους, Λασίσκας, Γιουργκελεβίτσιους, Ματουλεβίτσιους, Βίρσκας (70' Κόνικας), Μεγελάιτης (59' Ζανόνις).

Οι επόμενοι αγώνες Εθνικής Νέων:


12/11: Ελλάδα-Μολδαβία (15:00)

15/11: Πορτογαλία-Ελλάδα (17:00)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.