Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα και στο -3 η Ρεάλ πριν το «κλάσικο»

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα και στο -3 η Ρεάλ πριν το «κλάσικο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2015 23:23
Η Ρεάλ πλήρωσε τα αμυντικά της προβλήματα και ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Σεβίλλη, κάτι που σημαίνει ότι θα πάει στο «κλάσικο», όντας στο -3 από την κορυφή.

Με μειονέκτημα τριών βαθμών θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα η Ρεάλ, στο «κλάσικο» της επόμενης αγωνιστικής στο Μπερναμπέου! Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ προηγήθηκε στο σκορ κόντρα στην Σεβίλλη, ωστόσο οι Ανδαλουσιανοί εκμεταλλεύτηκαν τα… παιδικά αμυντικά λάθη των Μαδριλένων και έφεραν… τούμπα το ματς (3-2), υποχρεώνοντας την «βασίλισσα» στην πρώτη της φετινή ήττα.

Η Ρεάλ ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς, είχε δοκάρι στο 11ο λεπτό με τον Νάτσο και στο 22’ άνοιξε το σκορ με απίστευτο γκολ του Ράμος. Ο αμυντικός της «βασίλισσας» σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι (!), πετυχαίνοντας ένα τρομερό τέρμα. Ωστόσο ο ίδιος τραυματίστηκε στη φάση του γκολ και αντικαταστάθηκε λίγα λεπτά μετά από τον Βαράν.

Η Σεβίλλη προσπάθησε να απαντήσει, απείλησε στο 28’ με προβολή του Ιμόμπιλε και στο 36’ ο Ιταλός ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 με σουτ μέσα από την περιοχή. Μάλιστα στο 40’ ο Ιμόμπιλε έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ολοκληρώσει την ανατροπή, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει καλά την προβολή από το ύψος του πέναλτι.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ πλήρωσε ξανά τα προβλήματα στην άμυνα και η Σεβίλλη έφερε… τούμπα το ματς στο 62’ με κοντινή προβολή του Μπανέγκα, έπειτα από ασίστ του Κονοπλιάνκα. Οι Μαδριλένοι προσπάθησαν να απαντήσουν, ωστόσο ο Ρίκο δήλωσε «παρών» αποκρούοντας το σουτ του Ρονάλντο (67’) και την κεφαλιά του Ντανίλο (73’).

Η Σεβίλλη άντεξε την πίεση της Ρεάλ και στο 74’ «έγραψε» το 3-1 με κεφαλιά του Γιορέντε, ο οποίος πήδηξε ανενόχλητος στην «καρδιά» της άμυνας των φιλοξενούμενων. Το γκολ αποσυντόνισε πλήρως την Ρεάλ και η ομάδα του Έμερι είχε σημαντικές στιγμές για ένα τέταρτο τέρμα. Αυτό δεν ήρθε και στις καθυστερήσεις, η «βασίλισσα» μείωσε για το τελικό 3-2 με ωραίο σουτ του Χάμες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.