Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Γκέλα… ολκής για ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Σούπερ Λιγκ: Γκέλα… ολκής για ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2015 19:23
Σε γκέλα ολκής υπέπεσε ο ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος του Βορρά πέτυχε τρία γκολ στην Τούμπα κόντρα στον ουραγό Πανθρακικό, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει (3-3), χάνοντας νέο βαθμολογικό έδαφος στην Σούπερ Λιγκ. Αποδοκιμασίες στο φινάλε από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Σε ένα τρομερό ματς με έξι γκολ και αρκετές φάσεις, ΠΑΟΚ και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 στην Τούμπα, αποτέλεσμα που είναι πιθανό να φέρει εξελίξεις στον «δικέφαλο του Βορρά». Από δύο γκολ πέτυχαν οι Ροντρίγκες (14’, 47’) και Μπαικαρά (42’, 77’), ενώ Αθανασιάδης (61’) και Παπαγεωργίου (25’) πέτυχαν τα άλλα τέρματα της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ, που προέρχονταν από ήττα-μισό αποκλεισμό από την Κράσνονταρ στο Γιουρόπα Λιγκ, είχε τον απόλυτο έλεγχο στο ξεκίνημα του αγώνα και στο 14’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ροντρίγκες. Ο Μακ βρήκε με ωραία κάθετη τον Κίτσιου, αυτός έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Ροντρίγκες από το ύψος του πέναλτι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, όμως ο Πανθρακικός κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1 στο 25’. Σκόρερ ο Παπαεωργίου, ο οποίος επιχείρησε το δυνατό σουτ από δύσκολη θέση, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα του Γλύκου.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν στη συνέχεια την πίεση του ΠΑΟΚ και στο 42’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή με ωραία κεφαλιά του Μπαικαρά, έπειτα από σέντρα του Ποτουρίδη. Οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν πριν το ημίχρονο αλλά το κατάφεραν με το… καλησπέρα στο δεύτερο μέρος. Στο 47’, ο Χαρίσης έκανε μακρινή μπαλιά για τον Ροντρίγκες, ο οποίος ξεμαρκαρίστηκε ωραία και νίκησε τον Πασχαλάκη, «γράφοντας» το 2-2.

Η ομάδα του Τούντορ πίεσε για το 3ο γκολ, έχοντας μεγάλη στιγμή στο 53’ με τον Μακ, ενώ στο 55’ οι γηπεδούχοι φώναξαν για χέρι του Παπαγεωργίου μέσα στην περιοχή. Η πίεση του ΠΑΟΚ απέδωσε καρπούς στο 61’, με τον Αθανασιάδη να κάνει το 3-2 με ωραίο κοντρόλ και όμορφο γυριστό σουτ, έπειτα από σέντρα του Σκόνδρα.

Ο Μακ συνέχιζε να χάνει ευκαιρίες, έχοντας χαμένο τετ-α-τετ στο 68’ και στο 77’ ο Πανθρακικός εκμεταλλεύτηκε ξανά τα αμυντικά προβλήματα των γηπεδούχων, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 3-3! Ο Βάλτερ βρήκε με τρομερή μπαλιά τον Μπαικαρά, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε για 3η φορά το σκορ.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ντιγκινί (80’, 90+2’) για να «κλέψουν» τη νίκη, με το 3-3 να μένει μέχρι το φινάλε. Φυσικά το αποτέλεσμα προκάλεσε τις αποδοκιμασίες του κόσμου, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας.

Με το βαθμό της ισοπαλίας, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 15 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στο -15 από την κορυφή. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο «δικέφαλος του Βορρά» κινδυνεύει να βρεθεί στο -5 από την 4η ΑΕΚ ή να τον ξεπεράσει ο Αστέρας στην 5η θέση της βαθμολογίας. Στον αντίποδα, ο Πανθρακικός έφυγε με σπουδαίο βαθμό από την Τούμπα και έφτασε τους 4, παραμένοντας στην τελευταία θέση, χωρίς νίκη μετά από 10 αγωνιστικές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.