Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τριάρα η Μπαρτσελόνα, μαγεία από Νεϊμάρ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τριάρα η Μπαρτσελόνα, μαγεία από Νεϊμάρ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2015 19:15
Με τους Νεϊμάρ και Σουάρες να βρίσκουν ξανά δίχτυα, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-0 την Βιγιαρεάλ και ανέβηκε προσωρινά μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. Απίστευτο γκολ από τον Βραζιλιάνο!

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-0 την Βιγιαρεάλ στο «Καμπ Νου» και πηγαίνει χωρίς απώλειες στο «κλάσικο» της επόμενης αγωνιστικής με την Ρεάλ στο «Μπερναμπέου».

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε τα βρήκε «σκούρα» στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Βιγιαρεάλ, η οποία έφτασε κοντά στο γκολ στο 45’, με τον Κατσιγιέχο να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Μπράβο.

Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο 60’ ο Νείμάρ έλυσε το γόρδιο δεσμό, «γράφοντας» το 1-0 με πλασέ, έπειτα από διαγώνια πάσα του Μπουσκέτς.

Δέκα λεπτά μετά ο Σουάρες διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του από την άσπρη βούλα και στο 85’ ο Νειμάρ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα με ένα γκολ-«ζωγραφιά».

Ο Βραζιλιάνος έπαιξε το ένα-δύο με τον Σουάρες, πέρασε με πιρουέτα τον αντίπαλο του και με πλασέ στην κίνηση, διαμόρφωσε το τελικό 3-0! Γκολ μοναδικής ομορφιάς από τον Νεϊμάρ, ο οποίος έφτασε τα 11 τέρματα στη Πριμέρα και βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ.

Τα γκολ:




Η γκολάρα του Νειμάρ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.