Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλαφούζος: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια»

Αλαφούζος: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2015 18:31
Αιχμές για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος άφησε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος τόνισε ότι με αυτές τις συνθήκες, καμία ομάδα, πλην του Ολυμπιακού, δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. «Μπαίνουμε σε νέα εποχή, επιτυχημένο το έργο του Αναστασίου», τόνισε.

«Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια». Αυτή ήταν η ατάκα του Γιάννη Αλαφούζου, στο περιθώριο της παρουσίασης του Αντρέα Στραματσιόνι από την «πράσινη» ΠΑΕ. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έκανε λόγο για συστηματική αλλοίωση και κάλεσε την Πολιτεία να πάρει τα μέτρα της:

«Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια. Με τις συνθήκες που διεξάγεται στην Ελλάδα το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να το κερδίσουμε στο γήπεδο. Υπάρχει συστηματική αλλοίωση που δεν πρόκειται να αλλάξει. Από την πρώτη στιγμή στόχος μας είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη, και η πολιτεία να πάρει τα μέτρα της. Τότε ο Παναθηναϊκός όπως και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα μπορούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα».

Όσον αφορά την πρόσληψη του Αντρεά Στραματσιόνι, ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε:

«Γνωρίζετε τον καινούργιο μας προπονητή τον κύριο Στραματσιόνι. Η επιλογή του έγινε με βάση το πλάνο μας που έχει ξεκινήσει από το 2013, ενώ ταιριάζει απολύτως με τη φιλοσοφία μας. Αυτή είναι να εξελίσσουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές και όχι μόνο, να εκμεταλλευόμαστε έμπειρους παίκτες που φέρνουμε στην Ελλάδα λόγω του μεγάλου ονόματος της ομάδας. Ο κύριος Στραματσιόνι έχει ακριβώς την ίδια φιλοσοφία με εμάς, έχει δουλέψει σε μεγάλες ακαδημίες όπως της Ρόμα και της Ίντερ, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει παραστάσεις από μεγάλες ομάδες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Ιταλίας

Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας με τον κύριο Στραματσιόνι. Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω και δημοσίως τον Γιάννη Αναστασίου. Θεωρώ απολύτως επιτυχημένο το έργο του, φυσικά και έγιναν λάθη αλλά είναι μέσα στη ζωή. Πλέον γυρίζουμε σελίδα και μπαίνουμε στη νέα μας εποχή
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.