Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Στοπ» Γκαρντ σε Μάντσεστερ Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: «Στοπ» Γκαρντ σε Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2015 17:50
Στο πρώτο παιχνίδι του Ρεμί Γκαρντ στον πάγκο της, η Άστον Βίλα κράτησε στο 0-0 την Μάντσεστερ Σίτι και πήρε το πρώτο της βαθμό μετά από εφτά αγωνιστικές.

Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του Ρεμί Γκαρντ στον πάγκο της Άστον Βίλα, αφού οι «χωριάτες» κράτησαν στο 0-0 την Μάντσεστερ Σίτι στο "Βίλα Παρκ" και έβαλαν τέλος σε ένα αρνητικό σερί εφτά συνεχόμενων ηττών!

Βέβαια σ’ αυτό βοήθησε και ο παράγοντας τύχη, αφού η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε δύο δοκάρια με Κολάροφ (16’) και Κομπανί (90+2’) αλλά και κάποιες σημαντικές στιγμές με Στέρινγκ (53’) και Ντε Μπρούιν (66’), οι οποίοι αστόχησαν εξ’ επαφής!

Η Άστον Βίλα κράτησε το μηδέν και έφτασε τους πέντε βαθμούς σε 12 παιχνίδια, παραμένοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τους 26 βαθμούς, ανέβηκε μόνη στην κορυφή, ωστόσο θα υποχωρήσει στη δεύτερη θέση εάν η Άρσεναλ κερδίσει αργότερα την Τότεναμ.

Εκτός από δύο βαθμούς, οι «πολίτες» έχασαν με τραυματισμό τον Γουίλφριντ Μπόνι, ο οποίος αποχώρησε στο πρώτο μέρος με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.