Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα ήττα και κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού η Τσέλσι!

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα ήττα και κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού η Τσέλσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2015 21:31
Η κατρακύλα δεν έχει σταματημό για τη φετινή Τσέλσι! Οι περσινοί πρωταθλητές γνώρισαν νέα ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 από την Στόουκ στο «Μπριτάνια» και βρίσκονται πλέον μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Την 7η ήττα της σε 12 αγωνιστικές γνώρισε η Τσέλσι, η οποία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Στόουκ και συνεχίζει να κατρακυλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο (ο ίδιος, ως τιμωρημένος, δεν ήταν στον πάγκο) παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να γλιτώσει την ήττα στο «Μπριτάνια».

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν μόνο δύο κλασικές ευκαιρίες σ’ όλο το ματς, ωστόσο κατάφεραν να βρουν δίχτυα και να πάρουν η μεγάλη νίκη. Στο 17’ ο Μπέγκοβιτς έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Τζόνσον, όμως στο 53’ δεν μπόρεσε να πει «όχι» και στον Αρναούνοβιτς, ο οποίος βρήκε χώρο στην περιοχή και «εκτέλεσε» τον πρώην συμπαίκτη του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Η Τσέλσι είχε την υπεροχή και προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως η Στόουκ αμύνονταν αποτελεσματικά. Στο 22’ ο Μπάτλαντ (πρώτος σε αποκρούσεις στη φετινή Πρέμιερ) χρειάστηκε να κάνει ωραία επέμβαση σε σουτ του Ραμίρες, ενώ στο 40’ σταμάτησε και τον Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος δύο φορές δεν κατάφερε να κάνει την προβολή σε σέντρες-«ξυράφι» των συμπαικτών του.

Οι Λονδρέζοι πλήρωσαν ξανά τις αμυντικές τους αδυναμίες στη φάση του γκολ και δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν απάντηση. Στο 67’ ο Πέδρο, σημάδεψε το δοκάρι της Στόουκ, ενώ στο 81’ το κοντινό πλασέ του Αζάρ κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Τρία λεπτά μετά ο Ρεμί πέρασε τον Μπάτλαντ, ωστόσο γλίστρησε προ κενής εστίας και η φάση χάθηκε! Πραγματικά τρομερή φάση.

Στις καθυστερήσεις το σουτ του Οσκαρ από καλή θέση κατέληξε στα χέρια του Μπάτλαντ και το τελικό 1-0 έφερε τους «μπλε» στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Για την ιστορία, μόνο μια πρωταθλήτρια στην Αγγλία έπεσε κατηγορία την επόμενη σεζόν, η Μάντσεστερ Σίτι της σεζόν 1937/38! Μάλιστα οι «πολίτες» εκείνη της σεζόν είχαν συγκομιδή 17 βαθμών σε 12 ματς, ενώ η φετινή Τσέλσι έχει 11!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.