Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με Λίνγκαρντ η Γιουνάιτεντ, ανέβηκε κορυφή ο Ρανιέρι!

Πρέμιερ Λιγκ: Με Λίνγκαρντ η Γιουνάιτεντ, ανέβηκε κορυφή ο Ρανιέρι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2015 19:36
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν εντυπωσίασε, ωστόσο έκαμψε την αντίσταση της Γουέστ Μπρομ (2-0) και μείωσε προσωρινά στο -1 τη διαφορά της από την κορυφή. Εκεί βρίσκεται η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι, η οποία κέρδισε με 2-1 την Γουότφορντ κι ανέβηκε προσωρινά στην πρώτη θέση, μαζί με Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-0 την Γουέστ Μπρομ και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, μειώνοντας προσωρινά στο -1 τη διαφορά της από την κορυφή.

Οι «κόκκινοι» διάβολοι» κράτησαν το μηδέν για 4ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος ωστόσο προβλημάτισαν στο δημιουργικό κομμάτι και περιορίστηκαν σε φλύαρη κατοχή στο πρώτο μέρος. Η ομάδα του Φαν Χαάλ δυσκολεύονταν να δημιουργήσει ευκαιρίες κόντρα στην πολυπρόσωπη άμυνα της Γουέστ Μπρομ, ωστόσο στο 52' ο Λίνγκαρντ με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Γουέστ Μπρομ θα μπορούσε να απαντήσει στο 74’, ωστόσο ο Μπεραχίνο αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση! Η Γιουνάιτεντ γλίτωσε το 1-1 και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με εύστοχο πέναλτι του Μάτα, το οποίο κέρδισε ο Μαρσιάλ, μαζί με την αποβολή του ΜακΌλει.

Κορυφή η Λέστερ, έγραψε ιστορία ο Βάρντι


Πρέμιερ Λιγκ: Με Λίνγκαρντ η Γιουνάιτεντ, ανέβηκε κορυφή ο Ρανιέρι!
Δεν σταματάει πουθενά η τρομερή Λέστερ! Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι κέρδισε με 2-1 την Γουότφορντ και ανέβηκε έστω και προσωρινά στην κορυφή, ισοβαθμώντας στους 25 βαθμούς με Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ.

Καντέ (52’) και Βάρντι (65’ πεν.) έδωσαν προβάδισμα δύο γκολ στις «αλεπούδες», με τον δεύτερο να γράφει ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος Άγγλος που πετυχαίνει γκολ για 9η σερί αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ο μοναδικός που έχει καταφέρει κάτι ανάλογο είναι ο Φαν Νίστελροϊ, ο οποίος έχει το ρεκόρ με γκολ σε 10 σερί αγωνιστικές.

Η Γουότφορντ, που είχε στον πάγκο τον Χολέμπας (προτιμάται ο 20χρονος Άκε για το αριστερό άκρο), μείωσε απλώς στο 75’ με πέναλτι του Ντίνι.

Στα άλλα παιχνίδια, Γουέστ Χαμ και Έβερτον ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Άπτον Παρκ», ενώ η Σάουθάμπτον πέρασε με 1-0 από την έδρα της Σάντερλαντ, χάρη σε πέναλτι του Τάντιτς. Η Νιούκαστλ νίκησε με 1-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ και την προσπέρασε στην βαθμολογία, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πήρε και η Νόριτς κόντρα στην ντεφορμέ Σουόνσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.