Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Τεσσάρα η Μπάγερν, ήττες για Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ

Μπουντεσλίγκα: Τεσσάρα η Μπάγερν, ήττες για Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2015 19:03
Η Μπάγερν κέρδισε με 4-0 την Στουτγκάρδη στο Μόναχο και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Άιντραχτ. Ήττες για Λεβερκούζεν και Βόλσμπουργκ, απώλεια και η Γκλάντμπαχ.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Μπάγερν απέναντι στην Στουτγκάρδη. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε εμφατική νίκη με 4-0 στο Μόναχο, ενώ είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε την πλήρη υπεροχή και στο 11’ άνοιξε το σκορ με τον Ρόμπεν, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Ντάγκλας Κόστα. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε το 2ο γκολ των γηπεδούχων στο 18’, ωστόσο το τέρμα δεν θα έπρεπε να μετρήσει για οφσάιντ του Ρόμπεν στο ξεκίνημα της φάσης.

Οι Βαυαροί ήταν ασταμάτητοι και κατάφεραν να πετύχουν άλλα δύο γκολ μέχρι το ημίχρονο. Στο 37’ ο Λεβαντόφσκι «έγραψε» το 3-0 μετά από γύρισμα του Μίλερ και τρία λεπτά μετά ο Γερμανός ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν έχασε μεγάλες ευκαιρίες για ένα 5ο γκολ, ωστόσο ο Τιτόν κράτησε το 4-0, κάνοντας ρεκόρ συλλόγου με 10 αποκρούσεις σ’ ένα ματς. Με τη νίκη, η Μπάγερν έφτασε τους 34 βαθμούς, κάνοντας νέο ρεκόρ συγκομιδής βαθμών μετά από 12 αγωνιστικές.

Ήττες για Λεβερκούζεν, Βόλφσμπουργκ, αποβλήθηκε ο Παπαδόπουλος


Αντίθετα, στην 8η θέση υποχώρησε η Λεβερκούζεν, η οποία ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της από την Κολωνία, στο ντέρμπι του Ρήνου. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αποβλήθηκε στο 53’ για σκληρό φάουλ στον Μοντέστ και οι «τράγοι» πήραν τη νίκη χάρη στα τέρματα του Μαρό (17’, 72’).

Από την άλλη, ήττα γνώρισε και η Βόλφσμπουργκ, η οποία ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Μάιντς. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 13’ λόγω αποβολής του Ντράξλερ και στο 31’ άνοιξαν το σκορ με τον πρώην άσο του Αστέρα, Ντε Μπλάσιτς. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 75’ ο Μάλι, υποχρεώνοντας τους «λύκους» στην 3η τους ήττα τη φετινή σεζόν.

Η Γκλάντμπαχ γνώρισε την πρώτη της απώλεια μετά από έξι σερί νίκες, μένοντας στο 0-0 με την Ίνγκλοστάντ, ενώ στο μηδέν έμεινε και το ματς της Χόφενχάιμ με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.