Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Αν δεν συμμορφωθεί ο Ολυμπιακός, θα του αφαιρεθεί το πιστοποιητικό»

«Αν δεν συμμορφωθεί ο Ολυμπιακός, θα του αφαιρεθεί το πιστοποιητικό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2015 17:54
Με κίνδυνο αφαίρεσης του πιστοποιητικού συμμετοχής του στο πρωτάθλημα κινδυνεύει ο Ολυμπιακός, εφόσον σε ένα μήνα δεν αλλάξει η διοίκηση του, σύμφωνα με μέλος της ΕΕΑ.

Ο Ηλίας Αρκουδής, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, τόνισε ότι αν ο Ολυμπιακός δεν συμμορφωθεί με την απόφαση της επιτροπής, σε ένα μήνα θα το αφαιρεθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ηλίας Αρκουδής, στο ΣΠΟΡ FM 94.6:


Για τις κόντρες στην ΕΕΑ: «Υπήρξαν κόντρες, αλλά όχι στο επίπεδο που αναφέρονται».

Για το σκεπτικό να ψηφίσει υπέρ του κ. Μαρινάκη: «Εγώ έχω ψηφίσει υπέρ του κ. Μαρινάκη, όπως έκανα και υπέρ των κυρίων Μελισανίδη και Γιαννάκόπουλου. Από τη στιγμή που υπάρχει απόφαση του εισαγγελέα για ένα συγκεκριμένο θέμα και από τη στιγμή που έχει αποφανθεί ο εισαγγελέας για το αν ασκεί ή όχι διοίκηση ο κ. Μαρινάκης, δεν μπορώ να έρθω εγώ και να πω ότι ασκεί. Πως γίνεται να του αφαιρέσουμε εμείς το δικαίωμα που του έχει δώσει ο εισαγγελέας. Μπορούμε να έρθουμε εμείς και να πούμε ότι ο εισαγγελέας ερμηνεύει λάθος το νόμο;

Με βάση τα έγγραφα που είχαμε στα χέρια μας και μόνο με βάση αυτά, ανεξάρτητα από όσα πιστεύουμε, εντελώς τεχνοκρατικά, δεν προκύπτει από κανένα έγγραφο ότι ο κ. Μαρινάκης ασκεί διοίκηση. Εγώ δεν μπορώ να κρίνω με βάση τι νομίζω, αλλά με βάση αυτά που έχω στα χέρια μου. Να βγει ο εισαγγελέας και να μας πει πως ορίζει την ενασχόληση του κ. Μαρινάκη με το ποδόσφαιρο. Αν ας πούμε παίξει δίτερμα με τους φίλους, ασχολείται ή όχι με το ποδόσφαιρο; Αν ο εισαγγελέας νόμιζε ότι ασκεί διοίκηση θα έπραττε τα δέοντα. Επίσης δεν προκύπτει από πουθενά το ότι πρέπει να ρίξουμε πρόστιμο στον Ολυμπιακό».

Για το αν έχει δεχθεί πιέσεις: «Δεν έχω δεχθεί καμία πίεση, καμία απειλή και κανένα τηλέφωνο. Δεν δεσμεύομαι από κανένα και αποφασίζω ανεξάρτητα από τι ομάδα είμαι ή τι θρησκεία πιστεύω. Κάνω αυτό που θεωρό σωστό, ηθικό και ουσιαστικό».

Για το σκεπτικό του προέδρου της ΕΕΑ να ψηφίσει «ναι» στο ότι ασκεί διοίκηση ο κ. Μαρινάκης: «Ο κ. Παπαλάκης έχει τη δική του άποψη που είναι διαφορετική από αυτή του εισαγγελέα. Ουσιαστικά η απόφαση σημαίνει πως αν ο Ολυμπιακός δεν συμμορφωθεί με την απόφαση της επιτροπής σε ένα μήνα θα το αφαιρεθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα που του δόθηκε το καλοκαίρι «υπό αίρεση». Αυτό είναι το επόμενο βήμα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.