Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μια αγωνιστική και πρόστιμο στον Ολυμπιακό

Μια αγωνιστική και πρόστιμο στον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2015 17:52
Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκας τιμώρησε τους «ερυθρόλευκους» με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και με βαρύ πρόστιμο 43 χιλιάδων ευρώ για τα όσα έγιναν στο ματς της Βέροιας.

Με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και με πρόστιμο 43 χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Η τιμωρία αφορά τη συμπεριφορά των φιλάθλων του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια, για το γεγονός ότι οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» που βρέθηκαν στο γήπεδο πέταξαν καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η ποινή του Ολυμπιακού ισχύει για το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στις 29 Νοεμβρίου, αφού μία απόφαση για να εφαρμοστεί χρειάζεται να έχει βγει πέντε εργάσιμες ημέρες πριν. Αυτό σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα εκτίσουν την ποινή την προσεχή αγωνιστική, όπου υποδέχονται τον Ηρακλή.

Με χρηματικά πρόστιμα τιμωρήθηκαν επίσης οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός (9000 ευρώ), ΠΑΕ Ηρακλής (5000 ευρώ) και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (4000 ευρώ) για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 9ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :


Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 31/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, στην υπ΄ αριθμ. 4832/15/2002817 Έκθεση της Αστυνομίας και σε συνδυασμό με το οπτικοακουστικό υλικό του αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή σαράντα τριών χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.