Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μπενζεμά παραδέχθηκε τον «ροζ» εκβιασμό στον Βαλμπουενά!

Ο Μπενζεμά παραδέχθηκε τον «ροζ» εκβιασμό στον Βαλμπουενά!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2015 13:57
Ο Καρίμ Μπενζεμά παραδέχτηκε ενώπιων του δικαστή τη συμμετοχή του στην υπόθεση εκβιασμού με την «sex tape» του Ματιέ Βαλμπουενά. Στον «αέρα» το μέλλον του στην Εθνική Γαλλίας.

Σοκ στο γαλλικό ποδόσφαιρο, αφού όπως αποκάλυψε η «BFM», ο Καρίμ Μπενζεμά παραδέχτηκε τη συμμετοχή του στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με υλικό από προσωπικές στιγμές του ποδοσφαιριστή της Λυών!

Ο διεθνής επιθετικός της Ρεάλ συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (4/11) στις Βερσαλλίες για απόπειρα βιασμού και πέρασε το βράδυ στο κρατητήριο. Ο ίδιος δήλωνε αρχικά αθώος, ωστόσο ενώπιων του δικαστή, παραδέχθηκε την εμπλοκή του στο θέμα με τον εκβιασμό του συμπατριώτη του και νυν άσου της Λιόν.

Σύμφωνα με τη BFM, παιδικός φίλος του Μπενζεμά του ζήτησε να τον φέρει σε επαφή με τον Βαλμπουενά, με σκοπό να του μιλήσει για την «sex tape» που είχε στην κατοχή του. Ωστόσο οι αρχές εξετάζουν εάν ο ίδιος ο Μπενζεμά έκανε τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών.

Ο επιθετικός της Ρεάλ κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση πέντε ετών, ενώ αυτή τη στιγμή θίγεται ζήτημα απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα. Το σίγουρο είναι ότι το μέλλον του στην Εθνική Γαλλίας αλλά και στην Ρεάλ βρίσκεται πλέον στον «αέρα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.