Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικά εκτός Ευρώπης η Μάλαγα!

Οριστικά εκτός Ευρώπης η Μάλαγα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/6/2013 18:00
Εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και συγκεκριμένα του Γιουρόπα Λιγκ θα μείνει τη φετινή σεζόν η Μάλαγα, καθώς το CAS απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει η Ισπανική ομάδα κατά της κατά της πρωτόδικής απόφασης της ΟΥΕΦΑ. Ράγιο Βαγιεκάνο ή Σεβίλλη στη θέση της.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας είχε τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ με μονοετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε καθώς και της μη προσαρμογής της στα δεδομένα του Financial Fair Play.

Η Ισπανική ομάδα είχε καταθέσει έφεση στο CAS, ωστόσο αυτή απορρίφθηκε από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Τη θέση της διεκδικούν 2 Ισπανικές ομάδες. Βάσει βαθμολογικής κατάταξης αυτή που δικαιούται τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ είναι η Ράγιο Βαγιεκάνο, η οποία ωστόσο δεν έχει πάρει ως τώρα άδεια από την ΟΥΕΦΑ και με τα έως τώρα δεδομένα δύσκολα θα περάσει τον έλεγχο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Έτσι σε περίπτωση που τελικώς η Ράγιο δεν εξασφαλίσει άδεια, τη θέση της Μάλαγα θα πάρει η Σεβίλλη η οποία τερμάτισε 9η στη φετινή Πριμέρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.