Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και ο Στραματσιόνι στο προσκήνιο για Παναθηναϊκό

Και ο Στραματσιόνι στο προσκήνιο για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2015 16:52
Ο Βέλιμιρ Παούνοβιτς δεν θα έρθει στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» φέρεται ότι εξετάζουν την περίπτωση του Αντρέα Στραματσιόνι.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού. Ο Βέλιμιρ Παούνοβιτς αποτελούσε μέχρι σήμερα το πρώτο φαβορί για τον πάγκο των «πρασίνων», ωστόσο φαίνεται ότι η περίπτωση του υποχωρεί.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένονταν σήμερα στην Αθήνα προκειμένου να έχει τις τελικές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο 38χρονος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Μαδρίτη και οι διοικούντες του «τριφυλλιού» φαίνεται ότι αποφάσισαν να στραφούν σε πιο έμπειρο προπονητή.

Στην Ισπανία κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν τον Παούνοβιτς να αποτελεί έναν από τους επικρατέστερους για την τεχνική ηγεσία της Τενερίφη, ομάδας που είχε αγωνιστεί στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής! Ο Σέρβος τεχνικός είναι γνωστό όνομα στην Ισπανία από την ποδοσφαιρική θητεία του και ο ίδιος θεωρεί το ισπανικό ποδόσφαιρο κατάλληλο για τα πρώτα του βήματα ως προπονητής συλλόγων.

Η περίπτωση του δεν έχει τελειώσει από τον Παναθηναϊκό ωστόσο την ίδια ώρα οι «πράσινοι» φέρεται ότι εξετάζουν και την περίπτωση του Αντρέα Στραματσιόνι. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει ήδη έρθει σε επαφές με τον 39χρονο Ιταλό πρώην τεχνικό της Ουντινέζε και της Ίντερ ενώ αναμένεται να υπάρξει ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.