Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ετοιμάζει «βαλίτσες» για «16» η Μπενφίκα

Τσάμπιονς Λιγκ: Ετοιμάζει «βαλίτσες» για «16» η Μπενφίκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2015 01:11
Η Μπενφίκα κέρδισε με 2-1 την Γαλατασαράι στο «Ντα Λουζ» και ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου, μετά την γκέλα της Ατλέτικο στην έδρα της Αστάνα (0-0).

Έχοντας εκτός αποστολής τους Μήτρογλου (τραυματίας) και Σάμαρη (συμπλήρωσε κάρτες), η Μπενφίκα επικράτησε με 2-1 της Γαλατασαράι στη Λισαβόνα και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Οι «αετοί» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, όπου έχασαν αρκετές ευκαιρίες, και στο ξεκίνημα της επανάληψης κατάφεραν να λύσουν το γόρδιο δεσμό, ανοίγοντας το σκορ με κοντινό σουτ του Ζόνας (52’).

Η απάντηση των Τούρκων ήταν σχεδόν άμεση, αφού στο 58’ ο Ποντόλσκι ισοφάρισε το σκορ σε 1-1 με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Η Μπενφίκα αντέδρασε και στο 68’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με εξαιρετικό τελείωμα του Λουιζάο από το ύψος του πέναλτι.

Γκαιτάν και Χιμένες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για ένα 3ο γκολ και στο 85’ ο πρώτος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη σε προσπάθεια να κόψει αιφνιδιασμό της Γαλατά. Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Μπουλούτ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και τελικώς η Μπενφίκα κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Με τη νίκη, οι Πορτογάλοι έφτασαν τους 9 βαθμούς και πέρασαν στην πρώτη θέση του ομίλου με +2 από την 2η Ατλέτικο, που έμεινε στο 0-0 με την Αστάνα στο Καζακστάν. Στον αντίποδα, η Γαλατά έμεινε στους 4 και πλέον θα τα παίξει όλα για όλα απέναντι στην Ατλέτικο στο ματς της Μαδρίτης την επόμενη αγωνιστική.

Η βαθμολογία:

1. Μπενφίκα 9
2. Ατλέτικο 7
3. Γαλατασαράι 4
4. Αστάνα 2


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.