Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Λύτρωση με Ρούνεϊ για Γιουνάιτεντ, στο κόλπο η Αιντχόβεν (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Λύτρωση με Ρούνεϊ για Γιουνάιτεντ, στο κόλπο η Αιντχόβεν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2015 00:22
Με γκολ του Ρούνεϊ (79’), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Όλντ Τράφορντ» και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου με +1 από την Αιντχόβεν και Βόλφσμπουργκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε γκολ μετά από 404 (!) αγωνιστικά λεπτά σ’ όλες τις διρογανώσεις και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας(1-0), ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση του ομίλου της.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν ανώτεροι ωστόσο εμφάνισαν ξανά πρόβλημα στη δημιουργία και περιορίστηκαν σε φλύαρη κατοχή. Η ομάδα του Φαν Χαάλ δυσκολευόταν να βρει λύσεις απέναντι στο αμυντικό πλάνο της ΤΣΣΚΑ.

Τη λύση για την ομάδα του Μάντσεστερ έδωσε στο 79’ ο Γουέιν Ρούνεϊ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 με κεφαλιά, έπειτα από τρομερή ασίστ του Λίνγκαρντ. Αυτό ήταν το 237ο γκολ του Άγγλου επιθετικού με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», πιάνοντας τον μεγάλο Ντένις Λόου στη δεύτερη θέση των σκόρερ του συλλόγου!

Στο κόλπο η Αιντχόβεν


Στο άλλο παιχνίδι, η Αιντχόβεν κέρδισε με 2-0 την Βόλφσμπουργκ στην Ολλανδία και την έπιασε στη 2η θέση του ομίλου με 6 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες σημαντικές στιγμές στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με όμορφο τελείωμα του Λοκάντια μέσα από την περιοχή(56’).

Η Βόλφσμπουργκ δεν κατάφερε να αντιδράσει και οι Ολλανδοί «σφράγισαν» τη νίκη στο 86’ με υπέροχη λόμπα του Ντε Γιόνγκ

Βαθμολογία


1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7 (5-4)
2. Αϊντχόφεν 6 (6-6)
3. Βόλφσμπουργκ 6 (4-4)
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4 (4-5)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.