Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Γκέλα για Ατλέτικο στην Αστάνα

Τσάμπιονς Λιγκ: Γκέλα για Ατλέτικο στην Αστάνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2015 19:06
Η Ατλέτικο Μαδρίτης «κόλλησε» στο 0-0 με την Αστάνα στο Καζακστάν και πέταξε δύο βαθμούς στην προσπάθεια για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο. Δύο δοκάρια είχαν οι Μαδριλένοι.

Μετά την Γαλατασαράι, ούτε η Ατλέτικο δεν κατάφερε να πάρει νίκη στην έδρα της Αστάνα. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0 στην παγωμένη «Αστάνα Αρίνα» και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έκανε καλή εμφάνιση αλλά ήταν και άτυχη, αφού είχε δύο δοκάρια για να ανοίξει το σκορ. Το μεγάλο ταξίδι, ο σύνθετος χλοοτάπητας αλλά και το τσουχτερό κρύο φάνηκε ότι επηρέασε τους παίκτες των «ροχιμπλάνκος», που έχασαν σημαντικό έδαφος στη μάχη για την πρώτη θέση.

Η Ατλέτικο είχε την υπεροχή, ωστόσο εμφάνισε μεγάλο πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και η πρώτη της αξιόλογη ευκαιρία ήρθε στο 31’, όταν ο Τόρες δεν κατάφερε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Έριτς. Η επόμενη καλή στιγμή των «ροχιμπλάνκος» ήρθε στο 44’, όταν ο Κόκε εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Τίποτα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Οι Μαδριλένοι συνέχισαν να έχουν φλύαρη κατοχή και η μοναδική καλή στιγμή σημειώθηκε στο 74’, όταν ο Καράσκο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων με σέντρα-σουτ από τα αριστερά.

Με το βαθμό, η Ατλέτικο έφτασε τους εφτά στον όμιλο και παραμένει προσωρινά στην κορυφή. Βέβαια, εφόσον η Μπενφίκα κάμψει την αντίσταση της Γαλατασαράι, θα ανέβει μόνη στην κορυφή του ομίλου με +2 από τους «ροχιμπλάνκους», τους οποίους έχει κερδίσει μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Η βαθμολογία:


1. Ατλέτικο 7 (7-2)
2. Μπενφίκα 6 (5-3)
3. Γαλατάσαράι 4 (4-5)
4. Αστάνα 2 (2-8)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.