Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Θα είμαι στην Τσέλσι για πολύ καιρό»

Μουρίνιο: «Θα είμαι στην Τσέλσι για πολύ καιρό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2015 17:05
Καμία ανησυχία σχετικά με το μέλλον του στην Τσέλσι δεν έχει ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε πως έχει συμβόλαιο για άλλα 3 χρόνια και 7 μήνες. «Οι παίκτες μου δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους», τόνισε.

Βέβαιος πως θα παραμείνει στον πάγκο της Τσέλσι εμφανίστηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Το συμβόλαιό μου είναι για τέσσερα χρόνια. Έχοντας αυτό υπόψη ο χρόνος που μου μένει στην Τσέλσι είναι 3 χρόνια και 7 μήνες» δήλωσε ο Μουρίνιο και αναφέρθηκε στα άσχημα αποτελέσματα:

«Ένας φίλος μου, μου έστειλε κάποια κομμάτια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησα μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2004. Είπα ότι κάποια ημέρα στην καριέρα μου θα έρθουν τα άσχημα αποτελέσματα και θα τα αντιμετωπίσω με την ίδια τιμιότητα και αξιοπρέπεια που αντιμετωπίζω τώρα τα πράγματα ως πρωταθλητής Ευρώπης. Περιμένω 11 χρόνια για αυτό.

Πήρε χρόνο αλλά ήρθε σε μία στιγμή που είμαι σταθερός και δυνατός για να το αντιμετωπίσω. Όταν φτάνει κανείς στο επίπεδό μου είναι δύσκολο να διδαχτεί από τους άλλους. Πρέπει να διδαχτείς από τον εαυτό σου. Μαθαίνω μέρα με τη μέρα
».

Για τα σενάρια που θέλουν κάποιον παίκτη των Λονδρέζων να «προτιμά να χάσει παρά να κερδίζει για τον Μουρίνιο», απάντησε απευθυνόμενος σε έναν ρεπόρτερ στην αίθουσα συνεντεύξεων: «Εάν σε κατηγορήσω ότι είσαι άτιμος δημοσιογράφος, νομίζω ότι θα στενοχωρηθείς πολύ και το πιθανότερο είναι πως θα καταθέσεις μήνυση εναντίον μου. Νομίζω ότι η κατηγορία αυτή είναι πολύ λυπηρή επειδή κατηγορείτε έναν ή περισσότερους παίκτες για ατιμία.

Οι παίκτες μου δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε λεπτό κάθε προπόνησης και είμαστε όλοι αλληλέγγυοι. Τα προβλήματα προέρχονται από έναν συνδυασμό παραγόντων και κάποιους από αυτούς δεν μπορώ, δεν θέλω, να τους ακουμπήσω
».

Τέρι: «Μην κατηγορείται τον Μουρίνιο»


Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι υπερασπίστηκε τον προπονητή του, τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που ευθύνονται για την άσχημη πορεία της ομάδας:

«Είναι άδικο να δέχεται όλη αυτή την κριτική για τις δικές μας εμφανίσεις. Ο Μουρίνιο είναι -με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο- ο καλύτερος προπονητής που έχω δουλέψει και μαζί θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Εάν ένας παίκτης μας είχε πει πως θα προτιμούσε να χάσει παρά να κερδίσει για τον Μουρίνιο, τότε δεν θα είχε βγει από τα αποδυτήρια! Επίσης, εάν εσείς, οι δημοσιογράφοι, θέλετε ειλικρινείς απαντήσεις μετά από τα ματς, τότε δώστε στον Μουρίνιο περισσότερη ελευθερία
», δήλωσε ο Τέρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.