Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντά σε Φαν Χίνκελ η Τσέλσι

Κοντά σε Φαν Χίνκελ η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/6/2013 12:27
Κοντά στην απόκτηση του Μάρκο Φαν Χίνκελ βρίσκεται η Τσέλσι σύμφωνα με Ολλανδικά Μέσα, ενώ το ενδιαφέρον των «μπλε» για τον ποδοσφαιριστή επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του.

Ο 20χρονος διεθνής Ολλανδός μέσος ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές του εμφανίσεις, φορώντας τη φανέλα της Φίτεσε (41 εμφανίσεις και 12 γκολ), βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, ωστόσο σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, είναι κοντά στο να υπογράψει στην Τσέλσι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ολλανδική «Telegraaf», οι Λονδρέζοι συμφώνησαν με την Ολλανδική ομάδα έναντι του ποσού των 8.5 εκατ. ευρώ και το μόνο που μένει είναι να συμφωνήσει και ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος διεκδικείται και από τον Άγιαξ.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον της Τσέλσι επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του παίκτη μιλώντας στην εφημερίδα:

«Η Τσέλσι ενδιαφέρεται για τον Φαν Χίνκελ, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Ωστόσο υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι. Ο Άγιαξ έκανε επίσημη πρόταση στη Φίτεσε αλλά αυτή δεν θέλει να έρθει σε συζητήσεις μαζί τους».

Να σημειωθεί πως η διοίκηση της Τσέλσι έχει άριστες σχέσεις με τη διοίκηση της Φίτεσε, με αποτέλεσμα οι «μπλε» να φαίνεται πως έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.