Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νεκρός οπαδός στο Εστουντιάντες- Λανούς

Νεκρός οπαδός στο Εστουντιάντες- Λανούς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/6/2013 03:02
Μαύρη μέρα στην Αργεντινή, καθώς ένας οπαδός έχασε την ζωή του κατά τη διάρκεια επεισοδίων πριν την έναρξη του αγώνα Εστουντιάντες- Λανούς. Άλλος ένας οπαδός σοβαρά τραυματισμένος!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Μέσα της χώρας, ο οπαδός της Λάνουνς έχασε τη ζωή του εκτός γηπέδου, είτε σε συμπλοκές μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, είτε σε συμπλοκή με την αστυνομία η οποία χρησιμοποίησε πλαστικές σφαίρες σε προσπάθεια να αποτρέψει την είσοδο των οπαδών να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, σημειώθηκαν επεισόδια και εντός του αγωνιστικού χώρου και τελικώς όταν έγινε γνωστή η τραγική είδηση, ο διαιτητής έπειτα από απόφαση των δύο ομάδων, αποφάσισε να διακόψει τον αγώνα ο οποίος βρίσκονταν στο 2-0 υπέρ της Εστουντιάντες στο τέλος του πρώτου μέρους.

«Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο ενός φιλάθλου. Η διακοπή του αγώνα ήταν το λιγότερο που μπορούσε να γίνει από σεβασμό σε μια ζωή που χάθηκε» δήλωσε ο πρόεδρος της Λανούς, Αλεξάντερ Μαρόν.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Εστουντιάντες, Ενρίκε Λομπάρντι, τόνισε: «Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τα αίτια του θανάτου. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν άκρη μέσω του βίντεο από τις κάμερες του γηπέδου».

«Η βία δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Είναι κοινωνικό πρόβλημα», τόνισε με τη σειρά του ο τεχνικός της Εστουντιάντες, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει πως ακόμα ένας οπαδός είναι βαριά τραυματισμένος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.