Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελπίδες για να μπει στους ισχυρούς ο ΠΑΟΚ!

Ελπίδες για να μπει στους ισχυρούς ο ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2013 23:05
Ελπίδες για να μπει στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση για το 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε ο ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο τιμωρίας της Φενέρμπαχτσε για κατηγορίες σε στημένους αγώνες!

Καλά νέα για τον ΠΑΟΚ, καθώς η ΟΥΕΦΑ κάλεσε σε απολογία την Φενέρμπαχτσε και την Μπεσίκτας για τις κατηγορίες σε στημένους αγώνες, κάτι που μπορεί να ωφελήσει τον «δικέφαλο του Βορρά».

Συγκεκριμένα, η αρμόδια επιτροπή θα συνεδριάσει στις 22 Ιουνίου για το αν θα επιβληθούν ποινές στις δύο Τούρκικες ομάδες για την πιθανή εμπλοκή τους σε στημένους αγώνες, και εφόσον η «Φενέρ» τιμωρηθεί, τότε ο ΠΑΟΚ θα περάσει στους ισχυρούς.

Αυτόματα, οι ελπίδες πρόκρισης του στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ (εξασφαλίζει σίγουρα την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ) αυξάνονται κατακόρυφα, καθώς αντί να αντιμετωπίσει μία εκ των Λιόν, Ζενίτ, Αϊντχόφεν, Μεταλίστ και Φενέρμπαχτσε, θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία από τις Ζάλτσμπουργκ, Νόρτζελαντ, Γκρασχόπερς, Ζούλτε Βάρεχεμ και Μπούρσασπορ –εφόσον τιμωρηθεί και η Μπεσίκτας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.