Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Μοιρασιά στην Τούμπα

Γιουρόπα Λιγκ: Μοιρασιά στην Τούμπα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/10/2015 00:07
Ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στην δημιουργία και δεν κατάφερε να κερδίσει την Κράσνονταρ στην Τούμπα (0-0), μένοντας χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές. Δύο αποβολές στο φινάλε (87’ Τζεντρτζέιτσικ, 89’ Ζάιρο), φωνάζουν για πέναλτι οι Θεσσαλονικείς.

Αήττητος αλλά χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές έμεινε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Κράσνονταρ στην Τούμπα και πλέον χρειάζεται να παίξει για τη νίκη στην Ρωσία προκειμένου να πάρει το προβάδισμα για την 2η θέση.

Ο Ίγκορ Τούντορ είχε προαναγγείλει αλλαγές και άφησε στον πάγκο τους Μακ, Μπερμπάτοφ, Τζιόλη και Τζαβέλλα, ενώ φανέλα βασικού πήρε ο Γλύκος, ο οποίος ήταν θετικός και έδειξε σταθερότητα στις μεταβιβάσεις του. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κλειστό, χωρίς ρυθμό και είχε ελάχιστες καλές στιγμές. Ενδεικτικό πως συνολικά οι τελικές φάσεις για τις δύο ομάδες ήταν τρεις (δύο για τον ΠΑΟΚ, μία για τους Ρώσους που δεν απείλησαν ουσιαστικά).

Γιουρόπα Λιγκ: Μοιρασιά στην Τούμπα
Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν άφησε την Κράσνονταρ να δημιουργήσει αξιόλογη φάση στο πρώτο 45λεπτο, ωστόσο δεν μπορούσε ούτε εκείνος να απειλήσει. Στο 16’ ο Ντίκαν μπλόκαρε εύκολα την κεφαλιά του Αθανασιάδη, ενώ στο 21’ ο Ζάιρο βρήκε τον Ροντρίγκες, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να απειλήσει, καθώς ο Λαμπόρντε τον πρόλαβε κι έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Τούντορ έριξε στο ματς τον Λέοβατς αντί του τραυματία Βίτορ και η Κράσνονταρ είχε καλή στιγμή με το… καλησπέρα. Στο 48’ ο Λαμπόρντε έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Γλύκος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα, κρατώντας το μηδέν.

Στο 57’ ο Τούντορ έριξε στο ματς και τον Μπερμπάτοφ αντί του Κλάους, ενώ στον αντίποδα, ο Κόνοβοφ έβαλε τους Αρί και Μαμάεφ, προσπαθώντας να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Στο 71’ ο Λαμπόρντε επιχείρησε το διαγώνιο σουτ, ωστόσο ο Γλύκος απόκρουσε τη μπάλα με το ένα χέρι, κερδίζοντας το χειροκρότημα.

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στο 78’ με τον Κάτσε, ο οποίος επιχείρησε το σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά ο Ντίκαν έδιωξε εντυπωσιακά. Το ματς πήρε ρυθμό, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για το γκολ της νίκης. Μάλιστα στο 86’ ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι για σπρώξιμο στον Μπερμπάτοφ. Ο διαιτητής έδειξε παίζεται και στα επόμενα τρία λεπτά απέβαλε τους Τζεντρτζέιτσικ (87’) και Ζάιρο (89’), αφήνοντας τις δύο ομάδες με δέκα παίκτες.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και πλέον ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να τα δώσει όλα σε δύο εβδομάδες στην Ρωσία, προκειμένου να πάρει τη νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα για την 2η θέση.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ (Λέοβατς 46), Κόστα, Μαλεζάς, Ροντρίγκες, Κάτσε, Σάμπο, Πέλκας (Μακ 72΄), Ζάιρο, Αθανασιάδης (Μπερμπάτοφ 57΄).

Κρασνοντάρ: Ντικάν, Στράντμπεργκ, Τζεντρέτζικ, Γκράνγκβιστ, Καλέσιν, Τορμπίνσκι (Γκαζίνσκι 83΄), Αχμέντοφ (Μαμάεφ 65΄), Λαμπόρντε, Καμπορέ, Ζοαοζίνιο, Σμόλοφ (Άρι 63΄)

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Ντόρτμουντ 7
2. Κράσνονταρ 4
3. ΠΑΟΚ 3
4. Καμπάλα 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.