Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Δεν τα κατάφερε στην Κύπρο ο Αστέρας

Γιουρόπα Λιγκ: Δεν τα κατάφερε στην Κύπρο ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2015 22:25
Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε με 2-1 από τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο και πλέον το έργο του γίνεται αρκετά δύσκολο όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Προηγήθηκαν με Λούι (8’) οι Αρκάδες, όμως οι γηπεδούχοι έφεραν… τούμπα το ματς με τους Καβενάγκι (45+9’) και Καρλάο (59’).

Στην τελευταία θέση του ομίλου του υποχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης μετά την ήττα με 2-1 από τον ΑΠΟΕΛ στο «ΓΣΠ». Οι Αρκάδες χρειάζονταν τη νίκη για να μπουν δυνατά στο κυνήγι της πρόκρισης, ωστόσο μετά από αυτό το αποτέλεσμα έμειναν στον ένα βαθμό και χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές!

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ξεκίνησε ιδανικά το ματς αφού στο 8’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Ο Μπερτόγλιο πραγματοποίησε εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή «έστρωσε» στον Λούι, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση «έγραψε» το 1-0 για τον Αστέρα.

Οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν το ματς, ωστόσο η 12λεπτη διακοπή του αγώνα (16’-28’) λόγω προβλήματος με τον φωτισμό στο «ΓΣΠ» είχε σαν αποτέλεσμα να «κόψει» το ρυθμό της ελληνικής ομάδας.

Μετά τη διακοπή, ο ΑΠΟΕΛ μπήκε πιο δυνατά και πίεσε για την ισοφάριση, την οποία «άγγιξε» στο 33’, έχοντας δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Εφραίμ. Τελικώς, η κυπριακή ομάδα κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα πριν το ημίχρονο, αφού στο 45+8’ ο Γιάννου έκανε χέρι και στο επόμενο λεπτό ο Καβενάγκι δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα, «γράφοντας» το 1-1.

Ο ΑΠΟΕΛ έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (47’) με ωραίο σουτ του Στίλιτς, το οποίο έδιωξε με δυσκολία ο Θεοδωρόπουλος. Ο Αστέρας κατάφερε να ισορροπήσει στα επόμενα λεπτά, ωστόσο οι Κύπριοι έφεραν… τούμπα το σκορ στο 59’ χάρη σε καρφωτή κεφαλιά του Καρλάο.

Ο Στάικος Βεργέτης προσπάθησε να δώσει επιθετική ώθηση στην ομάδα του ρίχνοντας στο ματς τους Λανθαρότε και Φερνάντες, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε πιο κοντά σε ένα 3ο γκολ, έχοντας καλές στιγμές με τους Πιατκόφσκι (64’) και Χαραλαμπίδη (80’). Το 2-1 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και ο Αστέρας υποχώρησε στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις ένα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές.

Μάλιστα τα νέα ήταν άσχημα και από την Γερμανία, αφού η Σπάρτα Πράγας πήρε βαθμό (2-2) στην έδρα της Σάλκε και έφτασε τους πέντε στον όμιλο.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Σάλκε 7
2. Σπάρτα Πράγας 5
3. ΑΠΟΕΛ 3
4. Αστέρας 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.