Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα κορυφής για Ατλέτικο, στο κόλπο η Γαλατά

Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα κορυφής για Ατλέτικο, στο κόλπο η Γαλατά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2015 00:15
Η Ατλέτικο διέλυσε με 4-0 την Αστάνα στη Μαδρίτη και έπιασε την Μπενφίκα στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου, αφού οι «αετοί» ηττήθηκαν με 2-1 από την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ατλέτικο κόντρα στην Αστάνα! Οι «ροχιμπλάνκος» πήραν εμφατική νίκη με 4-0 στην Μαδρίτη και ανέβηκαν στην πρώτη θέση του ομίλου, ισοβαθμώντας με την Μπενφίκα στους 6 βαθμούς.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έχασε αρκετές ευκαιρίες και το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο υψηλό! Στο 22’ ο Σαούλ «έγραψε» το 1-0 με ωραίο τακουνάκι και στο 29’ ο Τζάκσον Μαρτίνες διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του, φτάνοντας τα 13 γκολ στον θεσμό σε μόλις 25 εμφανίσεις.

Στο 63’ ο Ολιβερ Τόρες «έγραψε» το 3-0 με ωραίο σκαφτό σουτ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 89’ ο Ντεντέτσκο με αυτογκόλ, το 3ο της Αστάνα στoυς ομίλους.

Μπήκε στο κόλπο η Γαλατά


Τσάμπιονς Λιγκ: Τεσσάρα κορυφής για Ατλέτικο, στο κόλπο η Γαλατά
Η Γαλατασαράι κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μπενφίκα στην Κωνσταντινούπολη και μπήκε στο κόλπο πρόκρισης, φτάνοντας τους 4 βαθμούς στον όμιλο.

Οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά, ανοίγοντας το σκορ στο 2ο λεπτό με τον Γκαιτάν. Ωστόσο, η Γαλατά αντέδρασε και στο 18’ ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι του Ινάν. Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 33’ ο Ποντόλσκι με κοντινό πλασέ, «γράφοντας» το 2-1.

Η Μπενφίκα προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς αποτέλεσμα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη της ήττα στη φετινή διοργάνωση. Ο Αντρέας Σάμαρης έπαιξε σε όλο το ματς, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου πέρασε στο 82’ και δεν πρόλαβε να φανεί.

Η βαθμολογία:


1. Μπενφίκα 6 (5-3)
2. Ατλέτικο 6 (6-2)
3. Γαλατάσαράι 4 (4-5)
4. Αστάνα 1 (2-7)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.