Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη στο 90+1’ για Σίτι, «κόλλησε» η Γιουβέντους

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη στο 90+1’ για Σίτι, «κόλλησε» η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2015 23:47
Με γκολ του Ντε Μπρούιν στο 90+1’ η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Σεβίλλη στο «Έτιχαντ» και μείωσε στο -1 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, που έμεινε στο 0-0 με την Γκλάντμπαχ.

Τη δεύτερη σερί νίκη της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στη Σεβίλλη, ωστόσο έφεραν… τούμπα το ματς (2-1) και έφτασαν τους 6 βαθμούς, περνώντας στην 2η θέση του ομίλου.

Η Σεβίλλη είχε 17’ με δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κονοπλιάνκα και ο Ουκρανός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 30’ με ωραίο πλασέ από ασίστ του Βιτόλο. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν σχεδόν άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 37’, έστω και με αρκετή δόση τύχης.

Μετά από ωραίο γύρισμα του Τουρέ, ο Στέρλινγκ δεν κατάφερε να σκοράρει από θέση βολής, όμως ο Μπονί πήρε το ριμπάουντ και έκανε το πλασέ, το οποίο κόντραρε στον Ραμί και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα!

Η Σεβίλλη δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα της Σίτι και οι «πολίτες» ολοκλήρωσαν την ανατροπή στις καθυστερήσεις με εξαιρετικό σουτ του Ντε Μπρούιν στο 90+1’.

Με τη νίκη, η Σίτι έφτασε τους 6 βαθμούς, ανέβηκε στην 2η θέση και βρίσκεται μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

«Κόλλησε» η Γιουβέντους


Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκη στο 90+1’ για Σίτι, «κόλλησε» η Γιουβέντους
Από την άλλη, η Γιουβέντους έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3x3, αφού έμεινε στο 0-0 με την Γκλάντμπαχ στο Τορίνο.

Η «Γηραιά Κυρία» είχε την υπεροχή, ωστόσο η πρώτη της αξιόλογη φάση ήρθε στο 30’ με ένα μακρινό σουτ του Πογκμπά, το οποίο έφυγε δίπλα από δοκάρι των Γερμανών. Ένα λεπτό μετά ο Κρίστενσεν «φλέρταρε» με το αυτογκόλ σε προσπάθεια να διώξει το γύρισμα του Μοράτα, ενώ στο 35’ το σουτ του Ισπανού από το ημικύκλιο πέρασε λίγο άουτ.

Έξι λεπτά μετά οι γηπεδούχοι ζήτησαν κόκκινη για φάουλ του Ντομίνγκεθ στον Μοράτα, καθώς ο Ισπανός έφευγε για γκολ. Η Γιουβέντους συνέχιζε να έχει την υπεροχή και στο 58’ έφτασε κοντά στο 1-0, όμως ο Ζόμερ έδιωξε εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πογκμπά.

Παρά την πίεση των Ιταλών, η Γκλάντμπαχ κράτησε το 0-0 μέχρι το φινάλε και πήρε τον πρώτο της βαθμό στον όμιλο.

Η βαθμολογία:


1. Γιουβέντους 7 (4-1)
2. Μάντσεστερ Σίτι 6 (5-4)
3. Σεβίλλη 3 (4-4)
4. Γκλάντμπαχ 1 (1-5)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.