Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Άνετα η Μπαρτσελόνα, ματσάρα στο Λεβερκούζεν

Τσάμπιονς Λιγκ: Άνετα η Μπαρτσελόνα, ματσάρα στο Λεβερκούζεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2015 00:20
Με δύο γκολ του Ράκιτιτς, η Μπαρτσελόνα πέρασε με 2-0 από την έδρα της ΜΠΑΤΕ και ξέφυγε με +3 από την δεύτερη θέση, αφού στο άλλο ματς, Λεβερκούζεν και Ρόμα ήρθαν ισόπαλες 4-4 (!) σ’ ένα επικό ματς.

Η Μπαρτσελόνα είχε την πλήρη υπεροχή κόντρα στην ΜΠΑΤΕ και έφυγε με τη νίκη (2-0) από το Μπορίσοφ, ξεφεύγοντας με +3 στην κορυφή του ομίλου.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραν τη νίκη χάρη σε δύο γκολ του Ράκιτιτς.

Ο Κροάτης πέρασε στο ματς αντί του τραυματίας Σέρζι Ρομπέρτο και στο 48’ άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό σουτ λίγο έξω από την περιοχή. Ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 64’, περνώντας τη μπάλα πάνω από τον Τσέρνικ!

Ματσάρα στο Λεβερκούζεν


Τσάμπιονς Λιγκ: Άνετα η Μπαρτσελόνα, ματσάρα στο Λεβερκούζεν
Στο άλλο ματς του ομίλου, Λεβερκούζεν και Ρόμα ήρθαν ισόπαλες 4-4 στην «Μπάι Αρίνα», σ’ ένα παιχνίδι με τρομερές διακυμάνσεις στο σκορ.

Η Λεβερκούζεν προηγήθηκε στο 3ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Ερνάντες (χέρι του Τοροσίδη), ενώ ο Μεξικανός «έγραψε» το 2-0 στο 19’, έπειτα από εκπληκτική πάσα του Τσαλχάνογλου.

Η Ρόμα μείωσε σε 2-1 στο 29’ με τον Ντε Ρόσι και ο ίδιος ισοφάρισε σε 2-2 στο 38’, μετά από φάουλ του Πιάνιτς. Ο Βόσνιος ολοκλήρωσε την ανατροπή των «τζιαλορόσι» με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 54’, ενώ στο 73’ ο Φαλκέ «έγραψε» το 4-2 υπέρ των Ιταλών.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και ισοφάρισαν σε 4-4 μέσα σε δύο λεπτά χάρη σε γκολ των Καμπλ (84’) και Μεχμέντι (86’)! Μάλιστα, στο φινάλε ο Τσιτσαρίτο είχε μεγάλη ευκαιρία για να χαρίσει τη νίκη στην Λεβερκούζεν, όμως το σουτ του πέρασε λίγο άουτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.