Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ιστορικό 9x9 για Μπάγερν!

Μπουντεσλίγκα: Ιστορικό 9x9 για Μπάγερν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2015 19:51
Η Μπάγερν κέρδισε με 1-0 την Βέρντερ στη Βρέμη και έγραψε ιστορία, αφού έγινε η πρώτη ομάδα που κάνει το «9 στα 9» στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα. Νίκες για Σάλκε, Βόλφσμπουργκ, «κόλλησε» η Λεβερκούζεν

Ο Λεβαντόφσκι δεν σκόραρε (είδηση!), ωστόσο η Μπάγερν πέρασε με 1-0 από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης και έκανε το «9 στα 9» στο πρωτάθλημα δείχνοντας ασταμάτητη!

Οι Βαυαροί είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο 23’ άνοιξαν το σκορ με τον Μίλερ, έπειτα από μαγική ασίστ του Τιάγκο. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Γκουαρδιόλα σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τη νίκη και λίγο έλλειψε να το πληρώσει στο 68’, όταν ο Νόιερ απόκρουσε σωτήρια το σουτ του Ούτζα.

Λίγο αργότερα, η Μπάγερν φώναξε για πέναλτι σε ανατροπή του Λεβαντόφσκι από τον Βίντβαλντ, ενώ στο 75’ ο Ούτζα βρέθηκε ξανά σε θέση βολής, όμως το τελείωμα του ήταν κακό. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Μπάγερν έγινε η πρώτη ομάδα που σημειώνει εννέα νίκες μετά από εννέα αγωνιστικές!

Οι Βαυαροί βρίσκονται στο +7 από την 2η Ντόρτμουντ, ενώ στην 3η θέση διατηρήθηκε η Σάλκε, η οποία κέρδισε με 2-1 την Χέρτα χάρη σε γκολ του Μέιερ στο 90+2’! Στην 4η θέση ακολουθεί η Βόλφσμπουργκ, η οποία κέρδισε με 4-2 την Χοφενχάιμ χάρη σε χατ-τρικ του Κρούζε!

Στην 8η θέση υποχώρησε η Λεβερκούζεν, η οποία έμεινε στο 0-0 με το Αμβούργο, ενώ η Ντάρμσταντ πέρασε με 2-0 από την έδρα της Άουγκσμπουργκ, που κινδυνεύει να υποχωρήσει στην τελευταία θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.