Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τριάρα κορυφής για Ρεάλ, έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τριάρα κορυφής για Ρεάλ, έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/10/2015 19:38
Με τους Ρονάλντο και Νάβας να γράφουν ιστορία, η Ρεάλ κέρδισε με 3-0 την Λέβαντε και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Πριμέρα με 18 βαθμούς.

Η Ρεάλ προέρχονταν από δύο σερί ισοπαλίες, ωστόσο έβαλε τέλος στο μικρό αρνητικό σερί, νικώντας με 3-0 την Λεβάντε στο «Μπερναμπέου». Η «βασίλισσα» έπαιζε με σημαντικές απουσίες (Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Καρβαχάλ, Μόντριτς, Χάμες, Μπενζεμά) ωστόσο δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα και πήρε το προβάδισμα στο 27ο λεπτό με γκολ του Μαρσέλο.

Την ασίστ στο γκολ έδωσε ο Ρονάλντο, ο οποίος τρία λεπτά μετά κατάφερε να βρει δίχτυα, γράφοντας ιστορία! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής και έφτασε τα 324 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ, ξεπερνώντας τον Ραούλ στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Χεσέ στο 81’, σκοράροντας με τρομερή ενέργεια και τελείωμα, έπειτα από ασίστ του Βάσκεθ.

Ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση από τον Νάβας, ο οποίος πραγματοποίησε τρεις πολύ καλές επεμβάσεις και έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος γκολκίπερ στην ιστορία της Ρεάλ που κρατάει το μηδέν στα πρώτα πέντε εντός έδρας παιχνίδια!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.